Minodora Cliveti si Svetlana Zaharia s-au lansat in cursa pentru Parlament

minodora.jpgCandidatele Partidului Social Democrat pentru Camera Deputatilor si-au anuntat startul in cursa electorala in cadrul unei intruniri a membrilor partidului care a avut loc la sala de conferinte a Muzeului de Stiinte ale Naturii. Este vorba despre avocata Minodora Cliveti si despre doctorita Svetlana Gabriela Zaharia, cele doua candidând pentru un loc de deputat pe colegiul nr. 2, respectiv nr. 1. La intâlnire au luat parte membri marcanti ai PSD Bacau, in frunte cu sefa organizatiei de femei, Ana Marchis. Au aplaudat lansarea celor doua candidaturi actorul Florin Zancescu, cadre didactice – Ioan C. Cioban, Polixenia Simion – precum si alte trei tinere reprezentante ale sexului frumos, membre marcante ale partidului celor trei trandafiri: Oana Chelaru, Daniela Titaru si Irina Florea.
Intrunirea a debutat cu prezentarea unui slide-show cu imagini din Bacaul de odinioara (fundal sonor melodia Zaraza), dar si cu introducerea realizata de Ana Marchis, al carei cuvânt introductiv a fost scurt si la obiect. „Trebuie sa pornim cu convingerea ca 2008 este anul schimbarii. Programul Aliantei D.A. impus de Basescu a luat sfârsit. Este nevoie de o schimbare, de un nou proiect iar acesta nu poate fi decât unul social-democrat. Despre cele doua candidate ale noastre nu pot spune decât ca au o personalitate puternica, o tinuta morala impecabila si alte calitati care le recomanda pentru Parlamentul României”, a declarat lidera organizatiei feminine a PSD Bacau.

Minodora Cliveti: „Sa vindecam Bacaul de hepatita”

Minodora Cliveti, candidatul PSD Bacau in Colegiul nr. 2, a declarat ieri ca totul depinde de cetatean si de increderea pe care o va avea in cei care concureaza pentru locurile din Parlament. „Chiar TREBUIE sa câstigam. Pentru ca, daca acest lucru nu se va intâmpla, va fi din ce in ce mai rau. Unul dintre punctele din programul meu de viitor parlamentar este ca, cetatenii mei sa recâstige bucuria de a fi bacauani. Discrusul impecabil al Minodorei Cliveti a fost, in fapt, o lectie de oratorie; o promovare a doctrinei PSD si, in acelasi timp, atacuri discrete la adresa adversarilor politici. „De când au venit liberalii la putere, foarte multi bacauani au plecat l amunca in strainatate, lasând in urma copii dar si batrâni. Este momentul ca acestia sa revina acasa”, a declarat Cliveti, care a pus accentul in discursul sau pe batrâni, pe pensionari, pe minoritati dar si pe oamenii cu tot felul de probleme, neuitând insa sa scoata in evidenta probleme provocate in ultimii ani de repetatele certuri la vârf, dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu. „Haideti sa recâstigam România. Ajung patru ani de guvernare liberala. Haideti sa scapam Bacaul de doua boli: de hepatita, pentru ca este galben peste tot (n.red. aluzie la culoarea de baza a liberalilor) si sa facem ca situatia sa nu mai fie albastra, sa fie rosie”, a concluzionat Minodora Cliveti”.

Svetlana Zaharia: „Liberalii ne-au adus la stadiul de cetateni de rangul 2”

PSD BAcau va incerca sa obtina un loc de deputat in colegiul nr. 1 prin candidatura Svetlanei Gabriela Zaharia. Medic stomatolog, Svetlana Zaharia a aratat in fata unei sali arhipline, in care membrii PSD au stat chiar si in picioare, motivele pentru care „trebuie sa votam Alianta PSDAPC. Iata, dupa patru ani de guvernare liberala, am ajuns sa fim cetateni de rangul 2 in Europa”, a mai punctat Svetlana Zaharia. Este foarte important, in opinia sa, „sa avem cu totii acces la sitemul de sanatate, chiar si acei oameni care nu isi pot plati asigurarile de sanatate si, implicit, spitalizarea”. De asemenea, Zaharia va milita pentru burse pentru merite deosebite la invatatura egale cu salariul mediu pe economie. „Promitem sa fim liantul, cureaua de transmisie intre dumneavoastra si guvernanti”, a mai precizat Svetlana Zaharia.

Nicu Zaharia: „Sa le batem obrazul”

Seful de campanie pe municipiu al PSD Bacau, Nicu Zaharia, a tras un semnal de alarma asupra faptului ca liberalii au inceput campania electorala cu o luna inainte de termenul legal. „Bacau este sufocat de afise galbene, au inceput campania cu o luna mai devreme. In primarie nu se mai poate intra ca un om normal, accesul se face pe baza de card magnetic. Trebuie sa le batem obrazul. Fiecare vot conteaza, asa ca fiti alaturi de noi pentru ca, la cum arata sondajele, vom câstiga alegerile”, a declarat Nicu Zaharia.
Razvan SENDREA

Adauga un comentariu

*