Gabriel Vlase: „Mircea Geoana este mult peste contracandidatii Stolojan si Tariceanu”

Candidaţii Alianţei PSD-PC la alegerile din toamnă au fost prezentaţi oficial în faţa a 10.000 de susţinători reuniţi la Bucureşti. Maestru de ceremonii a fost Miron Mitrea, iar invitat de onoare, Costel Busuioc. Social-democraţii şi conservatorii şi-au prezentat oferta de guvernare şi au validat candidatura lui Mircea Geoană la funcţia de premier.

Coordonatorul campaniei electorale a social-democraţilor, Miron Mitrea, a supus la vot propunerea ca Geoană să fie candidatul celor două formaţiuni politice pentru funcţia de premier, propunere acceptată de participanţii la Congresul extraordinar reunit al Alianţei PSD-PC.

Mircea Geoană le-a mulţumit tuturor membrilor PSD şi PC, şi în special Danielei Popa şi lui Adrian Năstase pentru încredere şi prietenie. „Este o dovadă de încredere din partea dumneavoastră şi o mare responsabilitate pentru mine şi pentru colegii mei. Nu am să vă dezamăgesc”, a spus Geoană.

Social-democraţii au aprobat candidaturile pentru alegerile parlamentare cu câteva ore înaintea Congresului comun PSD -PC.

Pe scena au urcat si candidatii PSD Bacau.
Viorel Hrebenciuc: „Alegerile din aceasta toamna au o semnificatie aparte, determinata de importanta votului uninominal. PSD Bacau, impreuna cu PC, detine o formula de candidati valorosi, experimentati, cu un deziderat clar:dezvolatrea judetului Bacau”

Gabriel Vlase: „Desemnarea domnului Geoana pentru functia de premier reprezinta de departe cea mai valoroasa solutie politica, in comparatie mai ales cu propunerile PDL sau PNL. Responsabilitatea noastra, a filialelor partidului, a fiecarui membru in parte, este sa mobilizam votantii nostru pentru ca oferta noastra electorala sa ne propulseza pe primul loc in alegeri”

Dan Stoica: „Echipa de la Bacau poate fi un exemplu de mobilizare si va produce o surpriza pentru adversarii politici, in special pe zona municipiului Bacau”

Gheorghe Antochi: „Nu as fi intratniciodata in aceasta batalie politica daca nu as fi crezut in valorile PSd si in echipa de la Bacau”

Comentarii

  1. cam asa e!! stolojan a fost cel mai slab prim ministru din istorie, iar in ceea ce-l priveste pe tariceanu..no comment ..bleah

  2. Tariceanu s-a insurat cu vara-sa primara?!?!?! Asta e hal de Prim Ministru?

  3. Bila Neagra! a zis:

    In nici un caz Presedintele Basescu nu va fi de acord cu un guvern foarmat din mafiotii PSD-isti. De aceea, PD-L trebuie sa castige.
    Ultimile sondaje il dau pe Th Stolojan ca cel dorit de romani la functia de prim ministru. Cine mai are nevoie la Bacau de antichitati gen Hrebenciuc, Mardare sau alti „sobolani rosii…” 🙄

Adauga un comentariu

*