Inconstienta mortala la Primaria din Târgu Ocna

Doua accidente rutiere si o persoana decedata. Acesta este bilantul tragic, dupa ce noua conducere a Primariei din Târgu Ocna a decis sa inlocuiasca cele trei culori ale semaforului cu culoarea galben intermitent, de la cele doua semafoare din centrul localitatii. „Cât am fost eu primar s-au amplasat aceste doua semafoare. In acele zone este trafic intens. Sunt scoli si gradinite. Cât au functionat semafoarele nu s-a intâmplat niciun accident. Acum, s-a decis sa nu mai functioneze normal, cu cele trei culori si uite, ce nenorociri se intâmpla”, a declarat Stefan Silochi (PSD), fostul primar al orasului Târgu Ocna. Floarea Ivanof (PD-L), noul primar al localitatii, a aruncat rapid pisica in curtea constructorului. Ea sustine ca vinovati sunt cei care au amplasat semafoarele, deoarece nu au venit cu aparatura buna. „Sunt probleme tehnice. Constructorul e vinovat! Firma a venit cu echipamente care nu sunt fiabile”, a spus Ivanof. In replica, Ghiocel Matei, reprezentantul firmei SC Mailat, a declarat ca echipamentele sunt in perfecta stare de functionare, dar cele trei culori ale semaforului nu mai functioneaza deoarece s-a primit o dispozitie oficiala in acest sens de la noua administratie locala. „Eu am dovezi cu care pot sa demonstrez oricând ca mi s-a solicitat sa intrerupem functionarea celor trei culori ale semaforului. Am fost nevoiti sa ne conformam deciziei luate de noua conducere a primariei”, a declarat Matei. (Olimpia FILIP)

Comentarii

  1. hotiii baaaaiii!! a zis:

    au pus hotii mana pe Primaria TG OCNA!!! IVANOF si NUTU o sa fure in 4 ani tot ce-a mai ramas dupa silochi.

  2. imi place de Silochi..”cat au fost semafoarele nu au fost accidente”..semafoarele le-a montat cu cateva zile inainte de alegeri , montate aiurea..ca lumea nici nu le vedea bine, nici soferii , nici pietonii…ce sa zic…ziar care il pupa in fund pe Silochi….

  3. PAIU VIOREL a zis:

    STEFAN SILOCHI A FOST UN PRIMAR BUN .

  4. Fostul primal Stefan Silochi a fost un primar bun , eu sunt catolica si in fiecare duminica vine la biserica si se roaga , este credincios si drept. Acum vin dinou alegerile si sper sa castige domnul Stefan Silochi 😀

Adauga un comentariu

*