Libertatea:Andreea Mantea, in vizita la Hugh Hefner, taticul Playboy

mantea.jpgFrumusetea Andreei Mantea l-a innebunit pe fondatorul revistei Playboy, Hugh Hefner. La cererea lui si a echipei din Statele Unite, apetisanta bruneta, care a aparut in luna mai intr-un pictorial incendiar in revista ‘Iepurasului cu papion’ din Romania, va merge la Playboy Mansion, supranumit Palatul Sexului. Aici va poza pentru un calendar, care va fi distribuit in intreaga lume.

Intre 7 si 12 septembrie, Andreea Mantea a fost invitata la Playboy Mansion, din Los Angeles. In aceasta perioada, 12 dintre cele mai frumoase femei din lume se vor lasa fotografiate pentru un calendar extrem de sexy, care va fi distribuit in toata lumea. Frumoasa romanca a fost aleasa de americani, ea fiind preferata altor doua frumuseti autohtone: Andreea Spataru si Roxana Ungureanu.

Cat timp va locui in casa proprietarului Playboy, vedeta Antenei 1 va participa si la cateva chefuri de fite in faimoasa piscina de pe domeniu, dar nu va pierde nici celebrele petreceri in pijama, care se desfasoara pe domeniu. Piscina, sub forma de pestera, a devenit locul unde vedetele de la Hollywood au dat viata celor mai nebunesti fantezii. Romanca va avea un program foarte aglomerat, astfel ca ea nu va avea timp sa paraseasca resedinta Playboy. ‘Sunt nerabdatoare sa ajung acolo. Ma bucur ca cei de la Playboy m-au ales, cu atat mai mult, cu cat nu sunt blonda. Stiu ca Hefner prefera blondele’, spune Andreea.

Imediat ce se va intoarce de la Los Angeles, Andreea va reincepe filmarile pentru tv. Surse din interiorul Antenei 1 sustin ca frumoasa a parasit emisiunea matinala, pentru ca e in discutii avansate, pentru a deveni colaboratoarea lui Mircea Radu, la ‘Din dragoste’.

Cuibusor de nebunii

Conacul lui Hugh Hefner, Playboy Mansion, se intinde pe 5,3 hectare, are 22 de camere, crama, sala de jocuri, teren de tenis, o pestera, cascada si o piscina imensa. E cunoscut pentru petrecerile organizate acolo, de-a lungul timpului, unde atmosfera e intretinuta de playmates din toata lumea.

Hugh Hefner, inventatorul Playboy

Proprietarul revistei Playboy are 84 de ani si este si fondatorul acesteia, cea mai apreciata si mai cautata publicatie pentru barbati din lume. Mereu inconjurat de femei frumoase, Hugh Hefner e renumit pentru stilul sau de viata libertin.

Adauga un comentariu

*