Click: Delia si Mateo s-au impacat pe litoral

delia mateoCântăreaţa a şters cu buretele foarte repede escapada iubitului său Matteo, surprins în urmă cu câteva săptămâni de fotoreporterii Click! în tandreţuri cu o altă blondă, la clubul Twice din Capitală.

Delia a tras însă învăţămintele necesare din această poveste şi şi-a luat în weekend iubitul cu ea la mare.

Cei doi au apărut pe plaja din Mamaia mai îndrăgostiţi ca niciodată, fotoreporterii Click! surprinzând câteva săruturi fierbinţi cu care Matteo a copleşit-o pe solistă, fiind foarte romantic şi drăgăstos cu partenera sa.

Însoţiţi de câţiva amici, ei s-au jucat în apă mai multe ore, făcând acrobaţii mai ceva ca scafandrii…

După ce s-au bălăcit bine, au închiriat un sky-jet pe care l-a manevrat însăşi Delia, mare amatoare de sporturi pe apă. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe Delia şi Matteo în plină distracţie.

Cei doi par mai îndrăgostiţi ca niciodată şi s-au ţinut aproape tot timpul de mână, chiar şi în apă. Nu s-au sfiit să se sărute pasional, chiar dacă privirile multor turişti erau aţintite asupra lor.

După ce s-au plictisit de “bălăceală”, cei doi au mers la hotel şi apoi, seara, nu au ratat concertul lui Shaggy care a avut loc pe plaja din faţa hotelului Mamaia, show pe care l-au urmărit din primele rânduri strâns îmbrăţişaţi.

Matteo, prins cu o blondă
În urmă cu trei săptămâni, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Matteo făcându-i avansuri, în faţa clubului Twice, unei blonde apetisante, alta decât iubita sa oficială, cântăreaţa Delia Matache, aflată pe Litoral pentru a susţine un concert. Iată că cei doi au reuşit să treacă peste

Adauga un comentariu

*