Fotbal, Liga a 2-a, Prefabricate Modelu – FCM Bacau

Echipa din Modelu este situata in clasament intre cele doua formatii, FCM si Stiinta, având la fel ca ambele câte un punct, dar un gol in plus sau in minus la golaveraj.
Stim insa ca actuala ierarhie nu spune adevarul. In mod sigur nu-l spune in privinta formatiei al carei director tehnic este Dumitru Dumitriu; posibil este insa ca nici FCM Bacau sa nu merite un loc atât de in spate. Oricum, se anunta un meci strâns intre cele doua formatii cu pretentii. Modelu a fost surprinsa in prima etapa de ambitia lui FC Botosani si a pierdut pe teren propriu. FCM Bacau a fost surprinsa de gafa lui Spiridon in meciul cu Dunarea Giurgiu si a pierdut nemeritat doua puncte acasa, dupa ce nu prea avusese drept la replica in prima etapa, la Suceava.
Cert este ca jocul formatiei bacauane s-a imbunatatit. Galben-albastrii paseaza mai frumos, apropie liniile si recupereaza cu usurinta multe mingi. Ramân insa carentele din preajma careului advers, pe care cedarea lui Marian Tanasa la Galati nu are cum le rezolva. Dar ne inchipuim cel putin ca la FCM Bacau este sarbatoare: 80.000 de euro, atât cât a fost recunoscuta suma de transfer de catre Otelul, este o suma care va permite poate o mica crestere a salariilor si a primelor de joc. „Macar” asa cum s-a intâmplat la transferurile lui Cristea, Goian, Croitoru, Gheorghiu, Mardare, Dobos, Neagu… Cresteri cum nu s-au mai vazut in România, pentru ca au fost… negative.

Adauga un comentariu

*