Scandal: Cristian Neagoe, purtatorul de cuvint la Institutul Cultural Roman de la New York, in fotografii indecente pe internet

cristianneagoe.jpgUn nou scandal şifonează serios imaginea Institutului Cultural Român de la New York. Purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cristian Neagoe, apare pe internet în ipostaze indecente, însoţite de texte greu de reprodus. Reprezentatul României se prezintă ca fiind consumator de droguri, într-un material pentru o revistă culturală.

Mai mult, purtătorul de cuvânt al ICR de la New York postează pe mai multe bloguri comentarii în care laudă „tratamentul” MISA şi spune că el însuşi bea urină. Dezvăluirile au fost postate de Andrei Bădin, senior editor Antena 3, pe blogul personal.

Acest nou scandal, care pune într-o lumină deloc favorabilă Institutul Cultural Român de la New York, vine pe fondul controverselor create de o expoziţie organizată în metropola americană. Reprezentanţii Institutului, au venit astăzi cu explicaţii şi au spus că au vrut să promoveze artişti tineri cu viziuni moderne. Citiţi mai multe detalii aici.

Antena 3

Adauga un comentariu

*