Geri Halliwell, petrecere extravagantă pentru fiica sa

21.jpgGeri Halliwell a organizat o petrecere extravagantă pentru cea de-a doua aniversare a fiicei ei, Bluebells. Petrecerea a avut ca tematică povestea „Alice în ţara minunilor”, iar micuţa s-a bucurat de un tort uimitor, iepuri albi şi bineînţeles o listă de invitaţi celebri. Fiica de doi ani a lui Geri şi a a lui Sacha Gervasi a fost îmbracătă pentru eveniment într-o rochie roz, drăguţă, semănând cu o prinţesă.

Geri a rămas însărcinată după o scurtă relaţie cu scenaristul de 42 de ani. Mama, în vârstă de 35 de ani, a vorbit despre cât a luptat ea cu maternitatea şi despre cum aceasta a reuşit să o apropie atât de mult de Victoria Beckham. După destrămarea Spice Girls, ea nu mai vorbise cu Victoria, însă se pare că au fost unite tocmai de copiii lor. Apropierea dintre cele două a vindecat astfel o rană mai veche, care s-a produs odată cu despărţirea lor, în urmă cu 10 ani.

Posh a devenit naşa lui Bluebells în 2007, când a botezat-o. Copiii celor două vedete se joacă împreună destul de des. „Este o provocare să fii mamă, dar nu aş renunţa la asta pentru nimic în lume” a mărturisit Geri. În ultimul timp s-a vorbit despre o legătură între ea şi dansatorul Ivan ’Flipz’ Velez. Cuplul se întâlneşte de la ultimul turneu al celor de la Spice Girls.

Antena 3

Adauga un comentariu

*