Benea a atacat la Antena 3 mafia liberala de la Bacau

benea2.jpgCandidatul PSD la presedintia Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, a atacat ieri, in emisiunea “La ordinea zilei”, difuzata de Antena 3 incepând cu ora 16.10, modul murdar si ilegal in care gruparea liberala de la Bacau isi duce campania electorala. Benea s-a aratat nemultumit de colaborarea proasta pe care a avut-o cu primarul inginer Stavarache, in ultimii patru ani, si le-a cerut bacauanilor sa-l voteze pe Catalin Mardare pentru functia de edil al Bacaului.

Presedintele CJ Bacau, Dragos Benea, a participat ieri la emisiunea “La ordinea zilei”, difuzata de postul Antena 3. Alaturi de Marian Petrache, candidat al PNL la sefia judetului Ilfov, si de Andrei Nicolescu, candidat al PC la functia de primar al Pitestiului, Benea a prezentat principalele probleme cu care se confrunta judetul Bacau si proiectele pe care le va derula daca votul din 1 iunie il va reconfirma in functie.

“Vreau aeroport la Bacau!”

Din capul locului, Benea s-a pronuntat pentru necesitatea ducerii la bun sfârsit a proiectului de concesionare a Aeroportului din Bacau. Totodata, seful judetului a atacat Executivul condus de Calin Popescu Tariceanu spunând ca nu a fost ajutat in demersurile sale vizând acest important obiectiv regional. “Ca sa-i prezint lui Tariceanu studiul de fezabilitate intocmit de compania Deloitte a trebuit sa ma bag in seama, la o sedinta la care nici nu am fost invitat. I-am prezentat acel proiect si nu s-a intâmplat nimic. A promis un ajutor si la revedere”, a spus Benea.

Directorii liberali, acuzati ca fac campanie ilegala

Presedintele CJ Bacau nu i-a menajat nici pe sefii institutiilor deconcentrate care pun serios umarul in campania electorala liberala, desi legea le-o interzice. “Dupa cum se poate observa din presa locala, directorul Directiei Agricole face campanie pentru PNL; prefectul insusi sta cu fularul PNL-ului la gât desi e apolitic; seful ISJ Bacau e si el in campanie. PNL-istii isi doresc functia de presedinte al CJ Bacau insa nu au argumente in acest sens”, a adaugat candidatul social-democrat.

“E judetul Nadiei”

Prezent in platoul Antenei 3 in binecunoscutul tricou rosu inscriptionat cu “Mândru ca sunt bacauan”, Benea a explicat ca isi doreste ca judetul pe care-l conduce sa nu mai fie legat de nume de politicieni. “Nu vreau sa se mai spuna ca judetul Bacau e al lui Benea, Stavarache, Hrebenciuc sau mai stiu eu al cui. Cea mai mare bogatie a Bacaului sunt oamenii sai. De la Nadia Comaneci si Stefan cel Mare, pâna la George Bacovia sau Parintele Galeriu. Oamenii sunt cei mai importantI”, a conchis Benea.

Caseta

“Am nevoie de Mardare la Primarie!”

“E mai mult decât frustraant mandatul care a trecut. Am fost bun pentru Stavarache doar atunci când i-am oferit pe tava terenul pentru construirea Spitalului Municipal. Cu acest primar nu s-a putut face niciun fel de parteneriat. Am nevoie de un partener la Primaria Bacau. L-ati vazut pe Catalin Mardare. E un om prob. Am nevoie de un astfel de om la Primarie!”, a mai spus candidatul PSD la presedintia CJ Bacau. Lucian BOGDANEL

Adauga un comentariu

*