Andreea Mantea, fara permis de Sarbatori

am.jpgCANCAN: Dupa aproape 80.000 de km pe care i-a parcurs intr-un an, brunetei i s-a suspendat carnetul pentru depasire de viteza

Asistenta „matinalilor” Razvan si Dani, Andreea Mantea, a ramas fara permisul auto de Sarbatori, din cauza unui exces de viteza. Potrivit surselor noastre, bruneta a fost sanctionata de politie cu suspendarea carnetului pe trei luni pentru ca a condus in localitate cu peste 100 de kilometri pe ora. Vedeta a facut contestatie, iar pedeapsa i-a fost redusa la doar o luna cu obligatia de a da un test de reexaminare. Andreea a luat, se pare, cu brio examenul, iar la inceputul saptamanii viitoare poate sa reintre in posesia carnetului. „Luni isi va ridica permisul. Nu a fost mare lucru. Se grabea sa ajunga in Bucuresti, pentru ca a doua zi avea emisiune, si a depasit cu putin, vreo 10 kilometri, viteza intr-o localitate. Dar a dat examen si de luni va fi iar soferita”, ne-a declarat PR-ul televiziunii din Baneasa, care a omis sa explice de ce brunetei i s-a dat o suspendare initiala de trei luni pentru „doar 10 kilometri”. Andreea este o impatimita a sofatului, surse din anturajul ei sustind ca ea a condus intr-un an si jumatate aproape 80.000 de kilometri.

A blocat trei tramvaie si trei troleibuze

Se pare ca vedetei ii place sa evadeze in fiecare weekend din Bucuresti si conduce prin toata tara. Gurile rele susotesc ca Andreea nu se afla la prima suspendare de permis, fiind nevoita sa mai stea pe tusa si anul trecut, dupa ce a fost motivul unui blocaj in intersectie. Parcandu-si masina cu spatele iesit in strada, Andreea a reusit sa opreasca, timp de o ora, circulatia a trei tramvaie si trei troleibuze. (cancan)

Adauga un comentariu

*