Muzica, mititei si bere

dscf5551.JPGMuzica de tot felul la casetofoanele masinilor, miros de mititei, fripturi, sticle de bere si mare veselie. Toate acestea la mai toate iesirile din Bacau, acolo unde e câte un petic de iarba verde. Cei mai multi au iesit din case cu familia sau prietenii si cu gratarul in portbagaj. Mai bine de 250 de tineri din PNL au organizat o excursie la Gheraiesti, unde au baut bere si, conform spuselor presedintelui organizatiei municipale de tineret Mihai Sustac, au „rontait câte ceva”.

Veselie mare, in jurul prânzului la Magura, Gheraiesti sau pe Insula de Agrement. Sute de bacauani au iesit din case si, cu mititeii si berea in traista, au pornit-o la iarba verde. Mai toti sustin ca si-au programat iesirea inca de saptamâna trecuta si ca, indiferent de vreme, trebuie sa sarbatoreasca 1Mai. Laurentiu Zota din Bacau sarbatoreste, la iarba verde, reintâlnirea cu fostul sau coleg de facultate cu care nu s-a mai vazut de mai bine de 20 de ani. „Ne-am intâlnit din intâmplare dupa atâta vreme. E o mare bucurie. Am fost colegi de facultate cinci ani”, marturiseste Zota.

„Cu nasii la Nunta de Argint!”

Familia Mandei Dumitru si Lenuta au iesit la iarba verde cu „viitorii nasi de la Nunta de Argint”. Asta desi, oamenii au abia 11 ani de casnicie. „Pai, in ziua de azi, nasii se gasesc greu. Astea sunt timpurile! Noi vrem sa fim siguri de pe-acum ca va avea cine sa ne cunune la Nunta de Argint. Am luat-o cu 14 ani mai repede. De aceea tinem legatura strâns cu ei”, a spus hâtru sotia.
Octav si Aura Ghimpu au iesit singuri la iarba verde, deoarece prietenii lor au plecat la mare. „Noi mereu isim de 1 Mai. Ma mir ca am gasit loc unde sa punem gratarul. Nu ma asteptam sa fie atâta lume. Si vremea tine cu noi”, a spus Aura Ghimpu.

Cu mielul la bait

Ioana si Ovidiu Lemnaru au iesit la Insula de Agrement cu mielul pus la bait. „Am luat cu noi ce a mai ramas prin frigider de pe la Pasti. Niste oua, câteva bucati de cozonac, niste vin si o pulpa de miel tinuta in bait. O sa facem o friptura de nota zece”, a spus

Sustac: „Am iesit sa rontaim câte ceva!”
Câtiva tineri liberali au sarbatorit 1 Mai la Gheraiesti. „Am iesit sa mai luam o gura de aer. Am cumparat bere, mititei si pulpe cu bani de la partid. Cei care inca nu au implinit 18 ani nu vor pune gura pe bere. Pentru ei am cumparat sucuri. De cât sa stam in casa, mai bine am iesit la iarba verde. Am iesit ca sa mai bem si sa mai rontaim câte ceva”, a spus Mihai Sustac, presedintele organizatiei municipale a tineretului liberal.
Olimpia FILIP

Comentarii

  1. da mincinosi mai sunteti…ce puii mei ..ati vazut ca a baut cineva bere..si nu cred ca presedintele mihai sustac a sspus am iesit in mod special sa bem…joc cu voi hotiilor…din cate stiam eu presa era llibera

  2. ziarul psd-ului la ce sa te astepti,sunt realisti ca pnl are cea mai mare organizatie de tineret din bacau.

  3. dienutza a zis:

    mah nene….unde atzi vazut voi 3000 de psdishti ca eu nu am vazut decat vreo catziva….:-j…

  4. dienutza a zis:

    ….auzi falci_4….ziarul lor …da eu nu vad nici un articol despre ei:))=))….se dau ranitzi..:))…nu au ce comenta in legatura cu iesirea noastra pentru ca a fost super…:X:X:X…cat despre bautura….n-ai sa vezi asha ceva….:-j…

  5. dienutza tu ai gresit adresa, fatuco. te ai inscris la liberali crezand ca se face sex la liber. acu ca ai vazut ca nu i asa , du-te acasa! liberalii doar si o trag in XXX unul la altul.

  6. dienutza a zis:

    :))=))…catziva liberali??:))=))…..ca am fost vreo 150….:))=))…pozele isi spun cuvantul…dar fie..:)) simtiti-va shi voi bine:))=))…cat despre tine vlad….:))=))…no comm..nu ma cobor la nivelul tau…sa iti raspund cu aceeashi moneda;)…oricum eshti dragutz dak crezi asta;))

  7. Persoanele sub 18 ani nu au consumat alcool !!!

  8. ziarul pesedistilor…ce potzi cere…jtitzi voi….cum zicea remrandt in scufitza rosie „uite!!! vine-un sol de pace!!! „

Adauga un comentariu

*