Botomei acuza: „Judecatorii de la Circumscriptia 1 m-au obstructionat”

Vasile Botomei a fost zilele acestea in mijlocul atentiei. La Biroul de Circumscriptie 1, din sediul Primariei Bacau a fost depusa in noaptea de 22 spre 23 aprilie o candidatura la primarie, ca independent si apoi, pentru consilieri locali.

„M-au obstructionat cei de la Circumscriptia 1. Pe judecatorul Ciprian Timiras si pe Simona Pamfil i-am dat in judecata. M-au facut sa astept la usa ca sa treaca de ora 12.00 sa-mi respinga candidatura”, a declarat Botomei. Cei doi judecatori de la Circumscriptia 1 au relatat varianta lor. „Vasile Botomei a venit tarziu si abia la 0.07 minute am inregistrat inscrierea candidaturii. Am dat hotarâre de respingere, atât pentru Consiliul Local, cât si pentru Primaria Bacau”, a spus judecatoarea Simona Pamfil. Marti, 29 aprilie, Tribunalul Bacau a respins recursul facut de Vasile Botomei in dosarul 6559, referitor la hotarârea Circumscriptiei Electorale 1, care a respins candidatura lui Vasile Botomei la Primaria Bacau. „Judecatorii corupti, influentati de actualul primar Romeo Stavarache au respins candidatura mea ca independent”, a adaugat Botomei.

Merge la CEDO

Avocatul doctorand este convins ca va câstiga in fata pdl-istilor. Botomei s-a inarmat cu acte iar actiunea de preluare a partidului PD-L este premeditata de aproape un an de zile. In acest moment, Vasile Botomei are acte inregistrate la Administratia Financiara, la ITM, la instantete din Bucuresti dar si recunoasterea calitatii de membru al PD-L de Teodor Stolojan. „Am toate actele necesare. Daca instantele din România nu-mi vor da dreptate, ma voi adresa la CEDO. Voi anula alegerile, deoarece eu sunt reprezentantul legal al PD-L si nu aceste persoane aflate pe liste false, ale unui presupus partid PD-L”, a precizat avocatul doctorand.
caseta

Chiriac: „Il vom sufoca cu procese”
Botomei: „Chiriac e un nume diavolesc”

„Acum voi candida la Primaria Bacau. Poate il voi lua pe Ioan Chiriac ca viceprimar, ca el sa reprezinte raul, ca numele lui este diavolesc”, a mai spus Botomei. Ioan Chiriac s-a aratat revoltat de continuarea demersurilor in justitie ale avocatului. „Pentru ceea ce a facut, il vom sufoca pe Botomei cu procese penale. I-am mai facut acum o plângere penala. Vom avea grija sa nu aiba liniste si ne-am angajat avocati pentru asta. Il vom duce dupa gratii sau la „Spitalul 9″, ca acolo este locul lui”, a declarat Chiriac.

Mircea MERTICARIU

Adauga un comentariu

*