Satanism la Manastire: O „preoteasa” a facut sex cu 3.472 de credinciosi

CANCAN: Manastirea parasita de la Chiajna, locul unde se aduna, noaptea, satanistii
Fenomen. Satanismul reprezinta cea mai feroce forma de manifestare a spiritului omenesc. An de an, milioane de tineri, cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani, devin adeptii miscarilor pseudo-religioase sau a celor care reneaga divinitatea

Dupa 1990, fenomenul si-a facut aparitia in forta in Romania, SRI atentionand in numeroase randuri despre acest pericol al decaderii morale. Fostul ofiter criminalist, comisarul-sef Traian Tandin, a reunit in ultima sa carte „Secte Criminale” povestile uimitoare ale unora dintre cele mai sinistre grupari inchinate Diavolului. Ofiterii IPJ Constanta au identificat, in urma cu mai mult timp, o secta care isi tinea „liturghiile negre” in cavoul fostului mosier Farmache din cimitirul Cernavoda. Oamenii legii au constatat ca interiorul mormantului era pictat cu insemne specifice, tripla 666 si capul de tap. Autorul „lucrarilor” era paznicul cimitirului, Robert Dumitrescu, care absolvise cursurile scolii de arta din Constanta. Dupa participarea la mai multe sedinte de chemare si divinizare a Diavolului, o fetita de numai 14 ani a fost determinata sa se sinucida prin otravire. Pedofilia, lesbianismul, sexul in grup si incestul sunt ingredientele nelipsite pentru o intrunire satanista de exceptie. Virginica Sentipa scrie in declaratia data politistilor: „Badulescu Ionut m-a dus acasa la el si m-a pus sa ma tai la mana stanga si sa-mi vars sangele pe pentagrama din centrul cercului de lumanari aprinse, zicandu-mi ca acum, ca satanista, am adus prima ofranda lui Satan. Apoi a chemat alti doi baieti, ne-am adunat in cerc, am fumat o tigara, trecand-o de la unul la altul, convenind ca acela la care se scutura scrumul tigarii sa primeasca o pedeapsa. Scrumul s-a scuturat pe mine. Pedeapsa a fost sa ma culc cu un baiat de acolo. Am facut sex-party pe o canapea si ceilalti se uitau la noi. In alta zi, Badulescu impreuna cu un prieten m-au crestat la mana si mi-au supt sangele. Apoi Badulescu mi-a cerut sa fac sex oral cu el. L-am intrebat de ce nu a vrut sa facem normal, iar el mi-a raspuns ca e sef-satanist, iar sefii satanisti sunt legati prin juramant sa nu aiba relatii sexuale normale, ci doar sub forma de perversiuni”.

O secta iesita din comun, descrisa in cartea comisarului Tandin, e „Biserica Sexului”, aflata pe taram american. Singura conditie pentru cei care vor sa fie admisi aici e sa faca amor cu Marea Preoteasa, pe nume Sabrica. Femeia era incurajata chiar de sotul ei. Invitata sa-si spuna povestea la un talk-show, ea a declarat ca primise in ea „dragostea a nu mai putin de 3.472 de binecredinciosi”. Cercetatorii americani estimeaza ca numai in SUA numarul slujitorilor lui Satan se ridica la peste 25 de milioane si ca 10% din populatia globului se inchina Diavolului.

James Phillips, expert in ocultism,
a identificat 10 semne specifice oamenilor raului:

1. Vin si pleaca de acasa la ore ciudate;
2.Nu merg niciodata la biserica;
3. Traiesc bine, desi n-au niciun venit;
4. Cara sacose al caror continut nu-l dezvaluie;
5. Rad rar si in cele mai nepotrivite momente (de ex., la un accident sau la o inmormantare);
6. Sunt pasionati de ocultism;
7. Provoaca frica animalelor sau copiilor;
8. Sunt atrasi de sange;
9. Colectioneaza obiecte ciudate (unghii, schelete de animale);
10. Se imbraca gros chiar daca
afara e cald.

Comentarii

  1. Ahahahahah! Idiotilor! Bravo! Speriati parintii si mai tare.

  2. articol nedocumentat, tras de par bla bla bla…
    cand o sa fiu in „pericolul decaderii morale” o sa va anunt si o sa va dau detalii, poate faceti in cele din urma un articol bazat pe informatii solide.

  3. Eu fac parte dintr-o asemenea banda:x

    Si nu e chiar asa..:P

  4. Dar cum e?…Anraik?

  5. Handicapatzilor citizi un pic pe internet ce inseamna Satanism si cu ce se manaca. http://ro.wikipedia.org/wiki/Satanism
    Inainte sa scrietzi asa baliverne cititi dracului cum stau lucrurile.
    Pentru cine nu stie :
    Satanism : Individualismul fundamental, bazat pe conceptul nietzschean că individul este singurul responsabil pentru viaţa sa şi că trebuie să se ridice peste perceputa conformitate a maselor pentru a găsi o cale în viaţă. În acest sens, satanismul fiind influenţat de libertarianism.

  6. anraik cum e sa fii intr-o secta satanista e bine nu.nu inteleg dc se dau adolscentii la cacaturi din astea sa am pis pe voi de satanisti handicapatilor pute prostia in voi naveti ce face.

    devil is a looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooser

  7. dintre cele asa-zise 10 semne le gasesc nefondate pe urmatoarele:
    1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.
    nu exista nici o baza reala care sa faca legatura intre acestea si satanism…care a fost si definit mai sus…si nu are legatura nimic din acest articol cu satanismul…

  8. si eo fac parte dintro secta din suceava da la ora actuala pe mine nu ma int nic ce fac altii doar eo shi atat

  9. si eo fac parte dintro secta din suceava da la ora actuala pe mine nu ma int nic ce fac altii doar eo shi atat

  10. Doamneee ce s-a ajuns cu sectele astea….martorii lu Iehova…satanism…ce sunt toate astea…ce rezolvam dak facem parte din ele?!….mai bn ramanem la credinta noastra de mii de ani si gt…ce satanisti…ce alte cacaturi…tocmai am citit un documentar cu satanisti canibali…ce v-ati tampit oameni asa?? sa te mananci unul pe altul :-o:-o….da cum asa…am ajunsi iar in grote? nu ii inteleg pe copii astia care nu au ce face aksa sau la sc si isi strik viata pe la colturile strazii sau diferitele secte…nu veti ajunge bn satanistilor…venerat-l voi pe ala da knd v-a veni sfarsitul nu veti mai gandi k va av ajuta nimeni…hy pa ….Doamne iarta-i k nu stiu ce fac !!!! Celorlalti va dau un sfat : RAMANETI CU CREDINTA IN DUMNEZEU K E CEA MAI BUNA !!!

  11. La o prima „lectura” a catorva articole (inclusiv a acestuia), remarc doua tendinte opuse:

    1. Din partea presupusilor satanisti vine un soi de propovaduire tare benigna a acestui cult care (una la mana) e in favoarea unui individualism extrem si a unor reguli de conduita daca nu zapacite, cel putin ciudate si care se contrazic. De pilda, nu enerva pe cutare, dar daca cutare te enerveaza si nu se opreste, sa-l „distrugi”. Chiar asta e cuvantul pe care-l folosesc respectivii aici: http://churchofsatan.com/home.html

    2. Din partea celor care n-au de-a face cu acest cult vine o respingere totala, acuzati fiind de asa-zisii satanisti ca nu sunt deschisi sau ca nu stiu ce vorbesc.

    Se prea poate sa nu stie ei ce vorbesc, dar individualismul a generat intotdeauna mari rupturi si stari de lene sociala, iar ideea cu „distrugerea” cuiva mi se pare cam anapoda. Nici nu-mi place sa citesc cu alb pe negru, asa cum e totul redactat pe site-ul alora.

    E enervant cum se dau toti rotunzi: „EU sunt sanatist! Ha! Fraierilor!”

    Intocma-dogma, dragii mei. Apucati-va-n pastele ma-sii si mai dati cu sapa in pamant si cititi si voi cine a fost B.P. Hasdeu (sau ce a scris necunoscutul ala de Ion Barbu), poate asa o evolua tara. Mai potoliti-va dracului cu Noua Dreapta, satanismul (sanatismul) si mai stiu eu care altele. Ca prin prea mult individualism si teorii aiuristice nu progreseaza tara.

    Daca va luati dupa Wikipedia sau alte site-uri sataniste nu veti pricepe mare lucru, asa cum nu am inteles nici eu. Apar acolo scrise numai niste chestii generale, de parca totul ar fi roz si pufos. Atentie! Nu zic nici ca-i alba, nici ca-i neagra, dar pana sa va incredeti in ceva, documentati-va bine. Ca nu stiti cand dati de dracu’ – nici Calusarii nu sunt asa de „transparenti” precum par la prima vedere. Ei au ritualurile lor de care noi n-avem habar.

    O parere personala e ca orice lucru care e in favoarea actelor de distrugere (cu atat mai mult cu cat distrugerea e stupida, nefondata, explicati-mi de ce sa-l distrug pe cutare daca ma enerveaza) trebuie tratat cu… grija. Ca sa nu spun ca trebuie evitat, ca si eu poluez natura cu Dacia mea, de pilda. Dar exista lucruri care se explica si altele care nu. Respectiv, stiu ca Dacia mea polueaza, dar in acelasi timp stiu cum, cat si in ce scop o folosesc, stiu din ce e facuta, stiu ce-i poate pielea, stiu cum o repar si stiu cum sa fac ca sa mai traiasca si altul pe langa mine. Cu bunele sau cu relele lui.

    Ca suntem oameni, nu dumnezei. Si e loc destul sub soare pentru toti, atata vreme cat ramanem oameni si nu ne preschimbam in ceva ce nu intelegem si/sau folosim in scopuri mai putin bune.

  12. Inca un lucru. Un mare antropolog din India, acum vreo cateva zeci de ani, in cadrul unei conferinte importante la Paris, a fost intrebat la un moment dat cum vede el Revolutia Franceza. Anume sa-si spuna parerea lui despre acel fapt istoric.
    .
    Raspunsul a fost neasteptat si a facut sa amuteasca sala: antropologul a spus ca, din pacate, nu se putea pronunta in acest sens. Era vorba de un eveniment mult prea recent: nu trecusera decat aproape doua sute de ani de atunci.
    .
    Parca mai valida imi pare, la vreme de necesitate (vasazica atunci cand omul chiar are nevoie sa creada intr-un dumnezeu precis), varianta lui Zamolxis sau chiar a lui Dumnezeu in varianta crestina. Crestinismul are vreo doua mii si ceva de ani. E totusi cam recent. De Zamolxis se poate vorbi ceva mai mult.
    .
    Am citit pe net ca biserica satanista a fost infiintata in 1966. Si se afirma sus si tare ( http://churchofsatan.com/home.html ) ca vrea sa zdrobeasca toata „concurenta”. Adica, mai pe sleau, vine oul agresiv si vrea sa omoare gaina. De fapt, daca vizitati acea pagina si aveti norocul de a sti englezeste, aveti sa va socati putin de violenta declaratiilor. Scrie acolo chiar ca disensiunile, neintelegerile intre membrii cultului sunt dese din cauza faptului ca satanismul propovaduieste intens individualismul si alte valori cam greu de stapanit.
    .
    Stresant. Eu unul nu prea inteleg rautatea (fie ea generala, crestina sau mai stiu eu cum; ca si crestinismul a facut niste rahaturi URIASE pe o perioada mare de timp) sub orice forma si mi-e greu sa nu adopt o pozitie ostila (a se citi „de mare antipatie”, ca sa nu se-apuce lumea sa ma acuze ca ma contrazic cand spun ca nu-mi place rautatea si pe urma ma declar ostil) fata de cultul satanist, asa cum se prezinta el.
    .
    Credinta in oricare lucru ar trebui sa stimuleze progresul omului si al omenirii. Fie ca unul crede in Dumnezeu, altul in Buddha, unul in lanterna si celalalt in motorul in doi timpi. Atata vreme cat se inteleg intre ei, iar credinta (atentie, nu vorbesc de religie, care poate fi o chestie cam anapoda) ii impinge sa mearga pe Marte, sa descopere planete extra-solare si sa descopere leacul virusului HIV, nu vad de ce n-ar crede in ceva. Dar cand credinta inseamna sa se distruga unul pe altul, eh, atunci o dam in balarii.
    .
    Iertate-mi fie incoerentele si greselile de oricare ordin. Salutari si spun ca am chef sa ma duc pana jos sa schimb o siguranta la motocicleta si pe urma sa iau metroul sa mai zambesc unei fete dragute cu parul padure. Sa se bucure.

  13. FuryOfGod a zis:

    Nu inteleg cum unii ”ziaristi” pot fi atat de prosti. 1. Satanismul nu inseamna inchinarea la diavol… 2. Sunt Satanist si nu am acasa nici o colectie de unghii, schelete, cranii sau ce mai scrieti voi pe acolo :))… alt exemplu, nu sunt atras de sange, dimpotriva, ma sperie :))… oare nu sunt un satanist normal ??? =)) si 3. Sunteti de rahat, cei care publicati asa ceva, fara sa va inspirati din vreo sursa „reala„.

    Uitati aici un site exceptional despre satanism: http://www.SatanicPath.Info care sper sa va mai lumineze mintile acelea intunecate de cretini ce sunteti… pardon… crestini :))

  14. vai:)) vazand articolul acesta am devenit bine dispus:)).M-ati facut sa rad.Pentru aceasta va respect.In rest, presupun ca ar trebui sa mai cititi si voi ceva legat de acest cult(mod de viata), nu doar sa va uitati la copii prosti, teribilisti, din famili cu statut social prost care nu au altceva de facut decat sa isi bata joc de voi, presa, prin diferite acte nu tocmai placute.

    Numai bine:)

  15. James Phillips asta ii un mare dobitoc….nici nu stie ce ii ala satanism :))

  16. SoulOfDarkness a zis:

    ”oamenii raului” ? haideti ca m-ati facut sa rad …4 FuryOfGod: site-ul acela satanicpath… nu imi vine sa cred ca e romanesc… credeam ca e o alta tampenie gen joyofsatan

  17. inca un articol facut la misto…

  18. esti bolnav mintal FURYof God intelegi ??? eu sant crestin shi va spun voua satanistilor ca santeti oameni bolnavi shi fara minte creca shi un copil de clasa a II a gandeste mai bine ca voi. vedeti voi.. santeti niste oameni pierduti pentru totdeauna care nu mai au scapare da o sa vedeti ce va paste in final .. IADUL e al vostru oameni buni daca nu va pocaiti

  19. vai de capul vostru, „crestini” si „satanisti”…s-a dus lumea asta de rapa! si toate din cauza religiilor, cu zei salbatici si inchipuiti de „mari preoti” ca sa conduca prostii ca voi. ganditi fratilor inainte de a crede!

  20. DarkDream a zis:

    pocait: du-te si tine predici in alta parte ! ! Dar prima data treci pe la niste cursuri de gramatica limbii romane, pentru ca esti un Analfabet cu A mare ! incep tot mai mult sa cred ca toti crestinii sunt asa cand vad „specimene„ ca tine.

  21. daughterofsatan a zis:

    lollll.ma pocait,esti reincarnarea lui isus sau ce ai?nu vorbi fara sa sti.ce te face sa crezi ca un satanist ar vrea sa ajunga in rai si nu in iad?si articolul asta e aiurea de tot.Iar James ala care e expert in ocultism e varza.poate e expert in l…a

  22. lucifer a zis:

    pt unii satanismul e o necesitate spirituala :-?….

  23. bai eu nu ma prea pricep la chesti din astea oculte dar imi place faza cu preoteasa ce ziceti imi facet si mie rost de e=mail=ul ei?Hai va rog mult

  24. bine ca nu a facut sex cu 3472 de satanisti =))

  25. ador satanismul!! imi plac crimele sadice din razbunare! urasc pe multi copii! imi place pedofilia,homosexualismul,necrofilia,zoofilia! ador sexul urmat de crima! ador femeile care-si ucid mai ales cu cutitul barbatii!! ma atrage sangele! ador ritualurile sataniste in cimitire mai ales!! iubesc morgile si cadavrele! ador pompele funebre,podoabele de la morti! ador toate uneltele care ucid,tot ce aduce moarte! ador magia neagra,cea care face rau tuturor dusmanilor! imi place cand moare un copil! imi place moartea pt ca pe de o parte imi va lua dusmanii, iar pe de alta ne scuteste de suferinta si neputinta! ador poponarii!! imi plac rafuielile armate! ador cioclii! ador aerul sinistru al ingropaciunilor! ador suferinta dusmanilor!! traiasca satanismul!!!

  26. jghn

  27. satanismul e o prostie la fel de mare precum religia

  28. satanismul e o prostie la fel de mare precum religia

  29. satanismul e o prostie la fel de mare precum religia

  30. satanismul e o prostie la fel de mare precum religia

  31. ingeri ai lui hristos a zis:

    bai fratilor Dumnezeu nea aratat odata calea buna can S-a rastihnit Ne-a iertat pacatele strabunilor iar voi ce faceti pentagrame si va inchinati diavolului

  32. bha firatai dracu de ciudatenii!!! bha mai bn va faceti musulmani sau faceti dracu parte din sectii mai decente…dhoamne ati inebunit generatia asta…vbha dumnezeu va dat p pamant ji voi il panganiti?satanisti…diavililor ce steti…bha steti efectiv ridicoli…a dat dumnezeu buburuze cu coada…stati si cititi benzi desenate decat sa va sugeti sange ji sa feceti sex cu 100 poi asta e viata …mai ales pt fete…”sari din pula-n pula ca republica romana?”vati tembelizat dracu de tot ne faceti de ras!!!! profanatilor…asta e distractie sa va distrati in cimitir??????? ganditiva ca in cimitiru respectiv ar putea fi ingropat unu din membrii familiei voastre…fiti tata cu dumnezeu ca va ia ji akolo la el nu mai faceti ritualui va da afara!!!! intorceti-va pe drumul cel bun..toti facem greseli…da nu uitati nijiodata pe „TATAL NOSTRU”…ati fost ji voi botezeti….deaia a ajuns romania aja!!ca uite ce caricaturi are in ea…huaaaaaaaaaa…vai d capu vostru

  33. macar ascultati ce spune „ingeri ai lu hristos” bine graieste… vai de voi:-< cea ajuns tara asta..ce exemple de oameni dati mha ? INTORCETI-VA LA DUMNEZEU,NE PRIMESTE JI NE IARTA…NICIODATA NU E PREA TARZIU!!!! VENITI CU PICIOARELE PE PAMANT!!!!CE NU SUNTETI OI DUMNEZEU

  34. Luciferion a zis:

    @elvira: ironia ta este de doi bani ! In primul rand nu esti satanist(a), in al doilea rand, probabil bolnav(a) mintal mai degraba ! Copii ca voi ( cre[s]tini deghizati in satanisti ) se gasesc pe tot internetul, cersind atentia.

    On Topic: Nu imi vine sa cred cum site-ul „observatordebacau” a ajuns sa primeasca atatea vizite multumita unui articol de cacao… nici macar acela scris de ei, ci copiat dupa un alt site de rahat, cancan (un site care mai are putin si promoveaza si pornografia).

    „Cercetatorii americani estimeaza ca numai in SUA numarul slujitorilor lui Satan se ridica la peste 25 de milioane si ca 10% din populatia globului se inchina Diavolului.”

    Voi cititi ce scrieti ? Dar de fapt, ce nevoie mai e sa cititi cand dati doar copy si paste, nu-i asa ?

    Deci, pe scurt, slujitorii lui satan, se inchina diavolilor… Cand peste tot se precizeaza ca satanistii nu se inchina nici unei deitati…

    Multumesc FuryofGod pentru reclama facuta ! (joke)

    „Luciferion”

  35. Ce treaba avetzi voi cu noi satanistii. uni se dau satanisti si ei citesc biblia de 10 ori pe zi

  36. xadiox 8 2009:
    satanismul e o prostie la fel de mare precum religia ,,,IN SFARSIT…

    …sa te inchini orbeste si sa fii sigur ca undeva in ceruri\sub pamant e un ZEU… te scapa de multe intrebari, iti asigura niste raspunsuri potrivite pentru copii de clasa a 2-a (de unde vin. Te-a facut un zeu…pai cum?…din nisip .)e na

  37. sa crezi ce iti e impus de cand esti mic e prostie…Daca profa de religie imi spune ca sarpele avea picioare(in biblie)da acu nu le mai are eu sa cred?(asta mi-a zis

  38. stiti ca HORUS(printre cele mai vechi divinitati) are aproape ACEEASI poveste cu a lui Iisus?
    Stiti ca …povestea asta e povestea soarelui?
    Asta nu inseamna ca Iisus e „ceea mai la moda divinitate”?daca gandesti putin cu capul tau..
    Nu credeti ca religia a fost conceputa pentru a tine populatia sub control?
    Pe satanisti nu ii inteleg da macar nu sunt asa multi..
    Religia in schimb este buna…te simti protejat,ai niste porunci(cele 10) de care ar trebui sa tii cont…

  39. bai fratilor! lasati-ne in pace! cu ce va afecteaza pe voi k noi suntem satanisti? ce tot aveti cu noi? v-a furat cumva vreun satanist butelia din casa? plecati in pula mea acasa! BURN IN HELL!

  40. cyocanytoare a zis:

    ca sa nu cazi in tentatia ispitelor trebuie sa te cunosti pe tine insuti(DALAI LAMA).satanismul e o prostie,eu nu ii inteleg pe cei care fac rau cu buna stiinta

  41. nu va lasa-ti dusi de nas de tot felu de secte sataniste, ca nu va vrea nici un demon binele, ii o impresie falsa, deschideti-va ochii, si traiti realitatea` ..pentru satanisti : sa-mi suge-ti pwla in timp ce ma pish, pletosii dreq

  42. anti satana a zis:

    dumnezeu este cel in care trebuie sa credem deoarece el nea creat. trebuie sa avem credinta si sa facem fapte bune ca sa dobandim mantuirea si fericirea cea vesnica. a crede in satana inseamna a te condamna singur la osanda iadului.sa vie blestemat cel care a inventat satanismul iar toti adeptii satanismului vor arde in iad am un mesaj pentru totii satanistii : SUNTETI OSANDITI LAMOARTE NU VETI DOBANDI MANTUIREA IAR IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU CEL ADEVARAT VA VA TRIMITE LA CHINURILE VESNICE SI VETI RAMANE ALATURI DE SATANA PENTRU ETERNITATE ASA CUM VATI DORIT. VETI SUFERI PT ETERNITATE. SUFLETUL VOSTRU VA ARDE IN IAD SI VA VETI CAI PT CA NU ATI CREZUT IN ADEVARATUL DUMNEZEU.PACAT DE VOI ATI AVUT OCAZIA MANTUIRII DAR ATI REFUZATO. CUM PUTETI SA NU CREDETI IN DUMNEZEU CEL CARE VA CREAT.NESABUITILOR MANIA LUI SE VA ABATE ASUPRA VOASTRA. VETI CERE MILA LA JUDECATA DE APOI DAR NU O VETI GASI VETI REGRETA AMARNIC SI ZADARNIC.NU CREDETI IN VIATA DE DUPA MOARTE DAR CAND VETI MURI VETI AFLA ADEVARUL SIL VETI VEDEA PE DUMNEZEU SI II VETI CERE IERTARE DAR DEGEBA NIMIC NU VAVA MAI SALVA MAI BINE CAITIVA ACUM PANA NU E PREA TARZIU SI REVENITI PE CALEA CEA DREAPTA CA SA DOBANDITI MANTUIREA . INTRADEVAR MULTI OAMENI SUFERA DE BOLI DE ACCIDENTE SI MULTE ALTELE DAR ASTA NU INSEAMNA CA DUMNEZEU NU EXISTA CI ASTA INSEAMNA CA ACESTEA SUNT INCERCARILE DOMNULUI PT ALE TESTA OAMENILOR CREDINTA SI PENTRU CA OAMENII SA SE POATA POCAI VAZAND PEDEAPSA DE LA DUMNEZEU PT PACAT. SATANA NU ARE NICI O PUTERE IN FATA LUI DUMNEZEU. EL ESTE NIMIC IN FATA LUI VOI SATANISTILOR SPUNETI CA NU CREDETI IN NIMENI DAR SATANEI VA SUPUNETI .MARE GRESEALA PUTETI DEVENII FIII LUI DUMNEZEU SI PUTETI BIRUI PUTEREA SATANEI PRIN CREDINTA IN DUMNEZEU SI PRIN FAPTELE BUNE SI ASTFEL VETI SCAPA DE SUB ROBIA LUI.CACI SATANA VA AMAGESTE SIVA DISTRAGE DIN CALEA CEA DREAPTA. SI ASTFEL VA OSANDITI SINGURI CA NISTE PROSTI. IN PLUS SPUNETI CA SUNTETI LIBERI DAR DE FAPT SUNTETI SUPUSI PACATULUI SI SATANEI IAR APOI CONSECINTELE FAPTELOR VOASTRE VA VOR MUSTRA CONSTIINTA SI DINCOLO DE MOARTE.DESCHIDETIVA OCHII DUMNEZEU VA DAT LIBERTATE DAR VOI ATI INTELESO PROST.POCAITIVA SI DUMNEZEU VA VA IERTA SI VETI FERCITI A;LATURI DE EL SAU RAMANETI SUB ROBIA SATANEI SI VETI SUFERI VESNIC ALATURI DE EL IN FLACARILE INFERNALE SI INFRICOSATOARE ALE IADULUI DE UNDE NU VA VA MAI SCAPA NIMENI PT ETENITATE DACA NU REVENITI PE CALEA CEA DREAPTA A DOMNULUI DUMNEZEU CEL ADEVARAT SI SFANT.

  43. Ciudatii drq !!!! Ce-o sa rad cand o sa fiti la cazanu q smoala!!! Burn in hell…all of u…fucking freaks

  44. eu nu va inteleg ma cu prostiile voastre de satanisti:| sa ma bata vantu daca inteleg frate in loc sa va traiti viata calumea(ca un om normal)sa iesi prin oras sa te distrezi cu prieteni plm una alta mai un joint mai cv…voi stati ca distrusi in casa sau va adunati toti retarzi si faceti tot felu de prorcari precum sacrifici,,,,va taiati,va futeti in cur…deci plm daca inteleg jur….sunteti prea ciudati….Fucking freaks…plm mai bn prefer pe cei emo decat satanisti jur….

  45. elvira,exista psihologi, psihoterapeuti, etc…, oamenii de care cred ca ai mare nevoie..sper ca toti cei ca tine sa infunde vreun spital de „nebuni”, sau vreun penitenciar..si daca faci mijto atunci sa stii ca nu te pricepi…:>

  46. Ba voi astia care vorbiti de dumnezeu si de cum satanisti o sa arda in iad uitativa la cate injuraturi ati scos din voi cine va da dreptul sa judecati pe alti din cate stiu eu isus a spus odata cine se crede fara de pacat sa arunce primul cu piatra.faptul ca vorbiti de Dumnezeu injurand in acelasi timp e la fel de rau ca satanismul. Repet daca voi va credeti fara de pacat dati drumu judecatima,judecati pe cine vreti dar sa stiti ca si voi osa fiti judecati pentru pacatele voastre la judecata finala asa ca daca vreti sa va spuneti parerea nu va opreste nimeni dar nu judecati faptele altuia atata timp cat voi nu sunteti in stare sa va recunoasteti proprile pacate.

  47. COOLIANU a zis:

    Iisus în conversaţii cu Satana

    – Lumea a cam luat-o razna, spune Satana. Romanii fac ordine în imperiul lor, au acum un cod de legi al drepturilor omului şi funcţionării societăţii. Grecii tot filosofează şi au ajuns la teme de un fin rafinament. Este timpul să dezbinăm lumea. Pentru asta te voi trimite într-o misiune de excepţie.
    – O accept bucuros tată, spune Iisus. Dar cum o să mă descurc? Nu am experienţă în cele lumeşti. Aici la noi regulile sunt altele.
    – De asta nu te îngrijora, vei primi inspiraţie pe parcurs. Te vor ajuta şi ai noştri prin duhuri sosite acolo pe pământ.
    – Cum vom proceda, întreabă Iisus curios.
    – Iată cum! Acolo în lume se găseşte un popor ai cărui oameni se cred aleşii lui Iehova. În prezent situaţia lor este destul de critică, sunt sub stăpânirea romanilor şi aşteaptă izbăvirea. Misiunea îţi va fi uşurată de faptul că ei cred de multe veacuri în sosirea unui salvator al neamului lor. Se pare că acel om întârzie dintr-un motiv pe care numai Iehova îl ştie. Ştii bine că noi nu ne băgăm în problemele raiului.
    – Asta ar mai lipsi. Le avem pe ale noastre. Dar e drept că ducem lipsă de animaţie pe aici. Ce era pe vremea imperiului asirian! Curgea sângele! Vremuri bune apuse!
    – Ne-ar trebui suflete noi, nu crezi? E plictisitor să-i tot chinuim pe aceiaşi.
    – Dar dacă intervine Iehova? întrebă Iisus cam îngrijorat. Că doar este vorba de poporul lui, nu de unul oarecare.
    – Nu-ţi face griji! Ce ne poate face Iehova? Mai rău ca aici unde poate fi?
    – Că bine spui tată. Să luăm noi iniţiativa în acest caz.
    – Aşa că le vom trimite noi salvatorul aşteptat, continuă Satana. Să vedem ce va ieşi.
    – Ce vom face practic? îl mai întreabă Iisus.
    – Poporul ales crede că mântuitorul le va veni din spiţa regelui lor David, cel mort cam cu o mie de ani în urmă. Îl ştii bine, este cel care făcuse tot felul de rele, când trăia pe pământ, şi de fiecare dată se pocăia amarnic. A fost de-al nostru. Vrajba i-a stăpânit timp de veacuri pe urmaşii lui şi a tot curs sânge din ei. Vom face şi acum să curgă sânge. Tu te vei naşte în casa cuiva care este din acel clan. Este unul Iosif în Betlehem şi are ca nevastă pe Miriam. Ei bine, vei apărea pe pământ în casa lor.
    – Îi ştiu. Au deja câţiva copii. De ce nu alegi un alt cuplu?
    – Miriam trebuie să fie virgină, va trebui să rămână aşa chiar şi după ce naşte.
    – Păi …
    – Ideea este ca situaţiile pe care le vom crea să fie aşa de stupide încât oamenii să creadă că este imposibil să fie altfel. Deci reţine, Miriam este virgină, te va naşte pe tine şi va rămâne tot virgină.
    – Bine tată, tu ştii mai bine ce faci cu femeile pământene.
    – Un ultim sfat, pe care trebuie să-l urmezi cu sfinţenie, repet … cu sfinţenie: Spune-le deschis că eşti salvatorul lor, că ai venit să îi dezbini şi că ai vrea să arzi lumea. Învaţă-i să nu se opună răului, să-şi iubească duşmanii şi să aspire să fie săraci cu duhul ca să poată ajunge în împăraţia cerurilor, adică la noi, căci în rai merg cei cu duh.
    – Dar cum vor reacţiona ei la spusele mele? Cum vor crede că sunt mântuitorul lor dacă le spun toate acestea?
    – Marile absurdităţi sunt greu de contestat. Ei vor găsi explicaţii potrivite la învăţăturile tale aberante.

    (După 33 de ani misiunea lui Iisus printre evrei se încheie. Revenit acasă el este foarte supărat.)
    – N-a ţinut, îi spune el lui Satana. M-au bătut, m-au schingiuit, m-au umilit şi m-au răstignit. Mi-au pus pe cap coroana de spini a lui David. Paştele mamii lor, că iudeii nu sunt proşti pe cât credeam noi. Am ratat totul.
    – Nu te grăbi cu concluziile băiete. Este încă prematur să evaluăm lucrarea făcută de tine.
    – Ce mai pot spera tată? Până şi cel mai credincios dintre apostolii mei m-a părăsit. Petru era cel mai prost dintre toţi. Credea că mă voi salva de la crucificare prin puteri miraculoase. Îi spusesem sincer că se va dezice de mine şi nu m-a crezut. Şi aşa s-a şi întâmplat după ce a văzut că am murit.
    – Da, sunt probleme, dar vom vedea ce va ieşi. Au mai rămas câţiva idioţi care mai cred că ai fost salvatorul iudeilor, deşi nu te-ai salvat nici pe tine. Nu e pădure fără uscături. Ne putem baza pe ei.

    (A mai trecut un timp şi numărul celor care încă mai credeau în Iisus a tot scăzut. Satana este alarmat.)
    – Suntem pe punctul de a rata toată strădania ta băiete, îi spune el lui Iisus. Dacă nu luăm măsuri urgente totul s-a dus pe râpă. Trebuie să intervenim cumva. Cel mai bine este să convingem pe cineva care acum are mare râvnă şi-i prigoneşte pe creştini. Îl vom redirecţiona pe acel om.
    – Este unul Pavel din Tars, fariseu şcolit şi vorbeşte bine trei limbi.
    – El va fi omul nostru, spune Satana. Tu să-i apari ca o vedenie luminoasă şi să-i spui câteva cuvinte care-l vor convinge că eşti viu undeva.
    – Voi face întocmai.

    (Este anul 1000 d. Hr. Satana şi Iisus privesc de sus din cer ce se întâmplă pe pământ.)
    – Măi fiule, acum îmi dau seama ce bine ai lucrat! îi spune Satana. Uite-i pe nătărăii ăia cum cred că a venit sfârşitul lumii. Sunt adunaţi prin biserici, se roagă fierbinte şi aşteaptă catastrofele pe care le-ai promis. Mă întreb ce vor zice când vor constata că timpul a trecut şi lumea nu s-a sfârşit? Oare se vor trezi la realitate?
    – Nici gând, spune Iisus cu mândrie. Misiunea mea a fost bine îndeplinită. Ai văzut că sute de ani a fost beznă în sufletele creştinilor şi au tot venit aici la noi în lumea întunericului. Am urmat exact ce mi-ai spus. Tâmpeniile pe care le-au învăţat de la mine sunt aşa de mari încât oamenilor li se pare imposibil să fie altfel. Şi am fost sincer, le-am mărturisit deschis că venisem să dezbin lumea şi să-i dau foc. După moartea mea creştinii au fost într-o continuă vrajbă, iar lumea lor într-un foc al războaielor şi distrugerilor.
    – Am citit şi eu ce spui în Matei, 10, 34-35: „Să nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n’am venit să aduc pace, ci sabie. Căci am venit să-l despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra ei”. Iar în Luca, 12, 49 le spui clar: „Foc am venit s’arunc pe pământ, şi cât aş vrea să fie-acum aprins!”.
    – Cât puteam să fiu mai explicit, tată, nu? Învăţăturile mele au dat roade, creştinii nu s-au opus răului şi el s-a tot răspândit prin lume. Lipsiţi de duh, cei mai buni creştini au venit la noi. Ştii bine cât de ocupaţi suntem.
    – Am parcurs şi aceste vorbe înţelepte ale tale, spune Satana. Că bine zici în Matei, 5, 39: „Nu staţi împotriva celui rău” şi în Matei, 5, 3: „Fericiţi cei săraci cu duhul, că a lor este împărăţia cerurilor”. Mă minunez şi eu ce băiat deştept am. Să vedem ce va urma. Le-ai lăsat Apocalipsa care le poate da lovitura de graţie.

    (Este anul 2010 d. Hr. Satana şi Iisus sunt iarăşi la discuţie despre cum mai pot evolua lucrurile pe pământ.)
    – Se apropie 2012, spune Satana. Nătărăii se pregătesc iarăşi de sfârşitul lumii. Se scriu cu grămada cărţi cu tematica zilelor de pe urmă. Au apărut şi filme care arată scenariile de groază ale Apocalipsei. Nu credeam că poţi fi aşa destoinic măi băiete. Au trecut aproape 2000 de ani de la marea ta misiune de salvare şi lumea este mai însângerată ca oricând.
    – Ţi-am spus papa ca am lucrat bine.
    – Ai grijă cum vorbeşti! Papa să-i spui ăluia de jos, de la Roma, nu mie. Mai păstrezi reminiscenţe atavice de pe pământ.
    – Iertare.
    – Să trecem peste asta. Ce crezi că va urma? Le-ai băgat în minţi frica de acele catastrofe scrise în Apocalipsă. Şi toate nenorocirile se petrec odată cu venirea ta a doua ca să-i salvezi. Aşa specie întâlneşti rar în tot universul! Le-ai spus clar că vei veni să le aduci distrugeri de neimaginat şi ei nătângii te cred în continuare mântuitorul lumii. Mare minune ai făcut!
    – Tată, eu cred că am fost sincer şi clar în Apocalipsă. După toate acele distrugeri mă voi întoarce pe pământ pe un cal alb, voi avea ochii ca para focului şi voi purta o mantie stropită cu sânge. Cu sabia din gură voi lovi neamurile, iar cu toiagul de fier le voi păstori. E scris în Apocalipsă capitolul 19, versetele 11-15.
    – Am văzut, am văzut. Aliura ta, îmbrăcămintea şi armamentul fac cinste locului tău de baştină. Ochii ca para focului, sângele, sabia şi toiagul de fier cu care-i păstoreşti mult mai bine decât cu o bâtă. Că doar nu degeaba ei îţi spun Mielul.
    – Nu mă puteam duce la ei cu flori, nu? zice Iisus.
    – Asta ar putea să o facă Iehova nu noi, trage Satana concluzia. Mă intrigă totuşi faptul că după ce faci atâtea omoruri dai un ospăţ divin tuturor păsărilor, o petrecere cu cărnuri de oameni şi cai. Scrie în Apocalipsă capitolul 19, versetele 17-18. Pe oameni înţeleg că ai vrut să-i termini, dar cu caii ce-ai avut?
    – Caii îi transportau pe păcătoşi, se scuză Iisus.
    – Bine gândit, spune Satana. Ca să se înveţe minte şi caii. În altă ordine de idei văd că sunt în prezent pe pământ milioane şi milioane de creştini care se roagă fierbinte „Vino Iisuse!” Crezi că mai e nevoie să te duci din nou? Lucrurile merg foarte bine acolo. Ei sunt deja bine direcţionaţi şi o a doua venire a ta ar părea de prisos.
    – Am făcut totul temeinic, am prevăzut chiar pericolul ca ei să se salveze cumva în final. Filosofii, gânditorii, oamenii politici, teiştii şi ateiştii, care vor să ilumineze minţile creştinilor şi astfel să demaşte planul nostru, vor fi declaraţi Anticrişti.
    – Ăsta e băiatul meu, spune Satana mândru. Să te aştepte ei mult şi bine! Noi oricum ne delectăm cu ce vedem că se întâmplă acolo. Dar mă întreb ce ne facem dacă Apocalipsa ta se va înfăptui întocmai? Va fi un mare aflux de suflete spre noi. Cum ne descurcăm cu spaţiul?
    – În cazul ăsta vom avea sigur o problemă, zice Iisus. Raiul trebuie să ne cedeze teritoriu că şi aşa nu prea au de lucru acolo.
    – Aşa e. Că vorba aia: Cum e pe pământ, aşa şi în cer!
    – Parcă era invers, tată.
    – Ce mai contează unde e modelul, în cerul sau pământul. Noi suntem mai tari şi colo şi colo. În situaţia asta se va ivi şi criza de energie. Cum o vom rezolva?
    – Trecem pe nucleară, spune Iisus.
    – Dar nu-i periculos? Ai văzut ce-a ieşit cu Cernobâl.
    – Cu atât mai bine, că doar în iad suntem.
    – Ai dreptate băiete. Uite că mă mai lasă memoria. Mă gândesc totuşi ce scrie în Apocalipsă în capitolul 20, că Satana va fi legat 1000 de ani şi aruncat în adânc. Ce-ai vrut să spui cu asta fiule?
    – Le-am îndrugat o poveste cu un înger din cer care are cheia adâncului şi un lanţ mare. El te prinde, te leagă şi te închide în adânc pe 1000 de ani. În timpul ăsta are loc învierea acelor morţi care pe timpul cât trăiau ca oameni se sacrificaseră pentru mine. Ei vor împărăţi cu mine 1000 de ani.
    – Păi ei nu se află deja aici? întreabă Satana intrigat.
    – Desigur. Sunt cei cărora le-am dat poziţii privilegiate căci am scris despre ei că vor împărăţi cu mine de-a lungul miilor de ani. Împărăţia noastră are şi ea nevoie de o structură ierarhică, iar cei credincioşi mie au fost răsplătiţi cu funcţii. Secţiile importante sunt conduse de creştini, că aici la noi vin şi alţii din alte religii.
    – Dar cum rămâne cu legarea mea pe 1000 de ani? Am citit în Apocalipsă capitolul 20 că sunt apoi dezlegat din închisoare şi lăsat să amăgesc lumea în cele patru colţuri ale pământului. Urmează iar războaie şi apoi sunt aruncat în iezerul de foc şi de pucioasă pentru chinuire zi şi noapte în vecii vecilor. Chiar şi Moartea şi Iadul au fost aruncate în iezerul de foc unde mai erau două personaje, Fiara şi Profetul Mincinos. Ce vor să însemne toate astea?
    – Sunt marile absurdităţi care-i sperie pe idioţi, spune Iisus. Distrugerile trebuie să continue pe pământ şi să fie mereu justificate. Mintea creştinului are nevoie de o stare continuă de spaime.
    – Aşa-i, afirmă Satana. Când aud de spaime mă faci să mă simt bine. Dar Fiara şi Profetul Mincinos, ăştia cine sunt?
    – Personaje care menţin latura noastră de mister în Apocalipsă. Creştinii le tot identifică de-a lungul istoriei ca fiind un om sau altul, sau un grup, o naţiune căci Fiara are mai multe capete. A fost când imperiul roman, când papa de la Roma, Napoleon, Uniunea Sovietică, etc. Dar mai sunt şi aIte tipologii negative ca Dragonul, Marele Babilon. Ideea este tot de a ţine spaima trează, oamenii descifrând misterul apocaliptic pe măsură ce relele pe pământ sunt de proporţii din ce în ce mai mari. Ai văzut cum au evoluat ei de la războaiele locale la cele mondiale.
    – Că bine te-ai gândit şi aici. Fiara-i fiară oricum ai da. Misterul cel mai mare îmi pare totuşi a fi Profetul Mincinos. Ăsta cine e? mai întreabă Satana.
    – Mult timp n-am ştiut nici eu, dar de curând am aflat. Creştinii mei au fost foarte creativi, doi dintre ei au fost primii imami ai unei religii asociate creştinismului. Ei l-au numit profet pe un om al unui trib de nomazi.
    – Am priceput, vorbeşte mai încet ca să nu ne trezim dracu cu sinucigaşi terorişti pe aici.
    – Păi ce? Ne-ar strica?
    – Asta aşa e, zice Satana. Ei şi? Ce va face profetul?
    – Lucruri bune. A organizat sute şi sute de milioane de oameni pentru marea bătălie Armaghedon. Trebuie să fie grandioasă, căci cele de până acum au fost mici.
    – Aha, mai spune Satana. Acum pricep. Când creştinii vor afirma că ei ştiu din biblie că profetul e un mincinos, atunci să te ţii.
    – Exact. Şi treburile merg bine. Oamenii profetului au încercat de două ori să cucerească Europa, o dată dinspre Gibraltar şi altă dată dinspre Bosfor, dar nu au reuşit. Creştinii s-au opus cu îndârjire. Dar acum oamenii din deşert au înţeles eroarea şi vin în Europa cu valijoare. Cum îi văd creştinii îi cazează urmând vorba mea înţeleaptă din Matei, 5, 44: „Iubiţi pe vrăjmaşii voştri”.
    – Şi? întreabă Satana curios.
    – Treptat cei cu valijoare vor coloniza Europa, mai ales că fac mulţi copii şi sunt întreţinuţi de creştinii care continuă să meargă la muncă. Ei sunt perseverenţi şi urmează fidel vorbele profetului lor înălţând case de rugăciuni pe oriunde se stabilesc. Vor să cucerească întreaga lume şi sunt semne clare că de data asta au şanse să ia şi Europa. Ei bine, ştii că europenii au arme atomice. Întrate în mâinile oamenilor deşertului vor face minuni mai ales contra Marelui Babilon despre care se crede că este America de Nord.
    – Se îngroaşe treaba, spune Satana. Şi vom avea mult de lucru. Trebuie să ne adaptăm şi noi la schimbările de pe pământ.
    – Aşa-i tată.
    – Iată că mai sunt doi ani şi ceva până la aşteptatul sfârşit al lumii adus de mintea creştinilor care au pus în practică ideile tale. Se pregătesc febril de războaie cumplite.
    – Ne vom delecta cu scriptura mea, Noul Testament, în mână ca să observăm cât de fidel o urmează.
    – Ce facem dacă specia umană nu supravieţuieşte? întreabă Satana.
    – Noi nu ne ocupăm cu salvarea ci cu distrugerea ei. Aşa ne-au creat minţile oamenilor.

  48. anti-satana a zis:

    nebunule acest banc este o blasfemie adusa domnului. cum indraznesti neghiobule sa profanezi invatatura crestina cu astfel de absurditati. il consideri pe fiul lui dumnezeu fiul sataniei si consideri ca acesta face rau si schimbi invatatura evangheliei.pocaiestete fiule caci vine imparatia domnului iar mania lui dumnezeu va fi asupra ta

  49. Al3xu7Zu Rapp3R a zis:

    10. Se imbraca gros chiar daca afara e cald.

    PAI ATUNCI EU DACA SUNT RAPPER CUM DRAQ MA MAI IMBRAC MAH? MANCAMIAT PWLA

  50. badachi a zis:

    va rog nu credeti in asa ceva…intoarcetiva la domnu caci el e rabdator si plin de dragoste el ne iubeste pe fiecare….intoarcetiva intoarcetiva………………..nu credeti in spirite sau in diavol caci veti pieri in focul iadului…………
    Doamne iartai caci nu stiu ce fac acesti satanisti …..
    Doamne te rog in toarcei pe calea cea dreapta…Doamne ajuta Amin….Aamin

  51. pot sa spun ca m-au ingrozit si ingretosat mai degraba comentariile asa zisilor satanisti decat articolul in sine….din pacate asta e o realitate si sa ne fereasca Domnul sa avem asemenea specimene in preajma………nu cred ca tine de religie aceasta problema ci mai degraba de slaba pregatire ,a labilitatii psihice, si a lipsei de intelegere din partea parintilor si a celor din jur…..e mult mai usor sa fii rau decat bun……..asa ca cei care ati ales calea mai usoara asteptati-va la ce e mai rau…..am un exemplu concludent cu o verisoara de-a mea, asa zisa satanista care a fost grav accidentata si sta si acum la reanimare, cu hematon pe creier, cu bazin rupt si cu niste dureri groaznice……..credeti ca e doar o coincidenta ce i s-a intamplat sau poate un semn? voi decideti si in functie de ce alegeti primiti si rasplata

  52. metaller a zis:

    wow .. this sucks… ok deci: S A T A N I S M U L indeamna la progres, la fericire, la slavirea sinelui, in contradictie cu ideile crestinismului unde cunoasterea si placerea sunt considerate pacate. Satana nu reprezinta pentru noi decat un simbol al realitatii, opus iluziilor spirituale, o metafora a tuturor lucrurilor necesare in viata, fie ca aduc supravietuire, placere, sau intelepciune. Principii de genul iubeste doar pe cine merita, nu-ti irosi dragostea pe toti, sau cauta-ti singur adevarul, nu-l crede pe al altora. PACATELE SATANISTILOR :::::::::::1. Prostia 2. Infatuarea 3. Solipsismul 4. Autoamagirea 5. Conformismul 6. Lipsa de perspectiva 7. Uitarea trecutului Ortodoxiei 8. Orgoliul Neproductiv 9. Lipsa de estetica ………..;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; mai multe pe :http://www.bisericasatanista.org/tag/satanisti

  53. eu as propune ca de maine toti astia satanistri astia sa faca urmatoarele :-
    -sa locuiasca in cimitire
    -sa manance doar caini si asa sunt multi in romania
    -vara sa umble doar imbracati in cojoacele lor negre inclusiv statul la plaja
    bai fratilor astia sunt oameni bolnavi psihic si care pentru ce fac dumnezeu i va bate daca nu sunt deja batuti destul,credeti in dumnezeu el vine cu bine

  54. sincer loameati pulan gura de ortodoxi iii puli mele
    capete de om pe fiecare par

  55. Fereste-ne doamne de mai rau.Nu ma mai mira situatia dezastruoasa de astazi a planetei.Nu credeam in ruptul capului ca sint atitia.PIEI SATANA.

  56. dode_rapidistu a zis:

    baganeam xxxx in ei de satanisti 😛

  57. Vai de capul vostru si de religia voastra insultati satanismu aiurea si nici macar nu stiti cu ce se manca…voi spuneti ca satanismul e raul si ca din cauza lui se intampla atatea…dar dak ati arunca atenti o privire in instorie si ati vedea cate crime au fost facute in numele lui dumnezeu ati fi surprinsi. Sa nu mai vorbim de popi care dak nu le dai bani la inmormantare nici nu iti vin (parca bani reperzentau pe satana) si ca fapt divers in romania nu exista bani pt salari si pensi la amarati da exista bani sa ridici cate o biserica noua in fiecare an…dar asta e realitatea…si normal popi/calugari nu platesc nici o taxa la stat de aia toti is grasi ca manca bn si beau bine (parca bautura era un lucru rau)…incultilor

  58. mardare.stefan a zis:

    Mai baieti/fetelor, de mult timp ne batem capul unul altuia ca satana e mai marimimos ca Dumnezeu, parerea mea este ca cei care cred in S , au avut tulburari psihice sau au fost turmentati in copilarie si ca acestia sa se razbune pe parinti ei isi schimba religia, ma numesc Razvan , sunt dispus la dezbaterea acestui subiect id-ul meu este mardare.stephen, va astept cu propuneri si idei noi.

  59. Religia sux… cei mai mari porci si nenorociti sunt reprezentantii biserici, cunosc foarte bine un exemplu in care personajul ziua este popa si noaptea patron de bordel si tu mergi duminica la biserica sa-l asculti cand iti vb de d-zeu sau pocaitii care profita de ajutoare cat pot de mult si au vile si averi de dracu mai stie de ele. Dupa cum spuneam „religia sux” si cap de lista este cea ortodoxa (cea mai pacatoasa)

  60. DEDIC ACEST COMENTARIU SATANISTILOR,GHOTICILOR,ROKERILOR,ETC,TOTI CARE SUNT CU RAUL. NENOROCITILOOOOOOOOOR,RATATILOOOOOOOOOOR,PACATOSILOOOOOOOOOR, O SA FITI EXTREM DE CHINUITI,IN FLACARILE IADULUI. O SA MURITI,CRAPATI TOTI IN CURIND. VA URASC DIN TOT SUFLETUL,CU TOATA FIINTA MEA. IL URASC PE SATANA. E PROST,URIT,USCAT,FRICOS,HANDICAPAT. VA VENI SFARSITUL SI SATANA VA DISPAREA,VA FI ANIHILAT,TERMINAT,DISTRUS PT. TOTDEAUNA. DOAR BUNUL DUMNEZEU,VA BIRUII,VA TRIUMFA,VA CUCERI CERUL SI PAMANTUL. EL VA CASTIGA LUPTA. BINELE,SI LUMINA VIE,VA STRALUCI PESTE TOT. VOOOOOOOI SATANISTI IMPUTITI SI PROSTI VE-TI SIMTI,CHINURILE,ARSURILE,GROAZA,FRICA,DUREREA IADULUI SI PEDEPSELOR VOASTRE. AAAAAAAAAAH,CE O SA MA BUCUR,CAND O SA CRAPATI TOOOOOOOOOOTI RAAAAAAAAIIIIIII. DUMNEZEU VA RIDE DE VOOOOOOOOOOOOI. NO SA MAI EXISTATI NICIODATA DELOC. ASAAAAAAAAAAAAA,HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. URITANIA,POCITU,BELITU,PROSTU,NENOROCITU,SI GUNOIU DE SATANOI,VA SCRISNI DIN DINTOI,DE DURERE SI OFTICAAAAAAAAAAA. VE-TI AJUNGE DE RIS. HUUUUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOO,HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,LA MOARTE CU VOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOI,SATANISTILOOOOOOOOOOOOOR,FLESCAITILOOOOOOOOR. SATANA TREMURA DE FRICA IN FATA LUI DUMNEZEU, NU ARE PUTEREA LUI DUMNEZEU,E MIC,E UN CACAT,E RATAT,DISTRUS. BINELE,MARELE BINEEEEEEEEEEE, VA REUSI,VA TRAI VESNIC. VA OFTICATI MULT IMPUTITILOOOOOOOOOR,MIZERIILOOOOOOOOOOOOOR,CA STITI CA VE-TI CRAPA. DUMNEZEU VA CASTIGAAAAAAAAA. DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,DOAR EEEEEEL,DUMNEZEU,DUMNEZEU,DUMNEZEU,DUMNEZEEEEEEEEEEEU.

Adauga un comentariu

*