Judas Priest cântă în România la B’Estfest Aftershock

Trupa rock Judas Priest va cânta, pe 11 iulie, la BucureÅŸti în cadrul B’Estfest Aftershock, informează organizatorii Emag!c Entertainment. Rockerii de la Judas Priest vor fi capul de afiÅŸ la B’Estfest Aftershock, cea de a patra zi a festivalului, unde vor participa ÅŸi alte nume ale scenei metal rock de la noi ÅŸi din străinătate, acestea urmând a fi confirmate în perioada următoare, potrivit sursei citate.

Organizatorii de la Emag!c Entertainment au hotărât să ”crească” cu încă o zi festivalul, datorită succesului celei de-a treia zi de B’ESTIVAL 2007, când Marilyn Manson ÅŸi Alice Cooper au fost capete de afiÅŸ.
Formaţia Judas Priest s-a format în 1970, în Birmingham, Anglia, şi a trecut prin numeroase schimbări de componenţă. În prezent, este alcătuită din Glenn Tipton (chitară), K.K. Downing (chitară), Ian Hill (bass), Scott Travis (tobe), Rob Halford (voce).
Cu o carieră de peste 30 de ani, de-a lungul căreia au lansat 15 albume de studio, patru live şi numeroase colecţii best-of, Judas Priest au influenţat generaţii întregi de artişti şi au fost admiraţi de milioane de fani, se arată în prezentarea organizatorilor. Nu doar calitatea compoziţiilor i-a făcut celebri, ci şi imaginea promovată pe scenă: costumele din piele, cu ţinte, plus nelipsita motocicletă Harley Davidson, din dotarea lui Rob Halford, au dus la creşterea spectaculozităţii show-urilor Judas Priest.
Biletele pentru B’Estfest Aftershock vor fi puse în vânzare de marÅ£i ÅŸi vor avea preÅ£ul de 75 lei la achiziÅ£ionare anticipată, fiind disponibile pe www.myticket.ro ÅŸi în reÅ£eaua Diverta. ÃŽn ziua spectacolului, la intrarea în spaÅ£iul de festival, biletele pentru ziua de 11 iulie vor costa 90 lei.
B’Estfest 2008 va avea loc în complexul Romexpo, în zilele de 4, 5, 6 ÅŸi 11 iulie. Alături de Judas Priest, la festival ÅŸi-au confirmat participarea cântăreaÅ£a canadiană Nelly Furtado, formaÅ£ia britanică Kaiser Chiefs ÅŸi fosta membră a trupei Moloko, Roisin Murphy.
Rompres

Adauga un comentariu

*