Peter Andre: Vreau mai mult sex cu Jordan

jordan.jpgKatie Price, alias Jordan, este arhicunoscută pentru declaraţiile picante despre viaţa ei intimă. Ca să nu rămână mai prejos, nici soţul modelului, cântăreţul Peter Andre, nu se abţine de la mărturisiri despre ceea ce se întâmplă în casă, sau mai precis în dormitor.

El s-a plâns că nu mai are parte de prea multe partide de sex cu Katie. Peter, care are doi copii cu diva pictorialelor incendiare, s-a confesat: „Katie a spus săptămâna trecută că făceam mai mult sex când eram în vacanţă. Normal că avem şi momentele noastre fierbinţi, dar nu aş spune niciodată nu unui supliment. Cred că vorbesc ca toţi bărbaţii înfierbântaţi, nu?”

Cântăreţul australian, în vârstă de 34 de ani, spune şi că nu a avut nicio problemă cu operaţiile estetice pe care soţia sa le-a făcut. Recent, Jordan şi-a micşorat sânii şi se zvoneşte că s-a lăsat pe mâna esteticienilor şi ca să îşi „pună la punct” nasul. „Ce decide să facă asupra imaginii ei ţine numai de ea şi eu sunt fericit să o susţin, dar bineînţeles că mie mi se pare perfectă aşa cum este. Nu are nevoie să schimbe nimic la ea”, a mai spus fericitul soţ.

Adauga un comentariu

*