Un jandarm la Vicenza!

Timp de o luna, mr. Valentin Munteanu, ofiter in cadrul structurii de prevenire si combatere a criminalitatii din Gruparea Mobila de Jandarmi Bacau, a participat la cursul de High Level Management, desfasurat la Vicenza – Italia.

Cursul a avut loc la initiativa si cu sprijinul financiar al Grupului G 8 si s-a axat pe aprofundarea cunostintelor in vederea executarii misiunilor internationale si s-a finalizat prin sustinerea unui examen. „Am facut parte din delegatia Romaniei, al carei sef am si fost si am participat la cursul pentru ofiterii de stat major din randul carora pot ajunge comandanti de unitati. Am avut colegi din Mali, Senegal, Camerun, Ucraina, Nigeria.

In urma sustinerii examenului, delegatia Romaniei a intrunit sufragiile juriului si fiecare dintre participanti a primit cate o diploma care atesta participarea la curs. Nu exagerez deloc atunci cánd afirm ca jandarmii romani au fost printre cei mai buni si ca i-au impresionat pe organizatori. A fost o experienta reusita si ma bucur ca am reprezentat cu cinste Gruparea Mobila de Jandarmi Bacau”, a declarat mr. Valentin Munteanu.
Dan MINDIRIGIU

Adauga un comentariu

*