Timişorean agresat de un cetăţean american

Un timişorean a fost tăiat pe faţă, în plină stradă, în dimineaţa acestei zile, de către un tânăr care spune că este cetăţean american, transmite corespondentul AMOS News.

Aflaţi cu maşina în zona Dorobanţi, în jurul orei 10.30, poliţiştii comunitari au observat cum un bărbat a fost lovit cu un obiect de un tânăr care ulterior a încercat să se urce în troleibuz şi să fugă. Acesta din urmă a fost reţinut imediat, atât victima cât şi presupusul agresor fiind duşi la sediul Poliţiei Comunitare.

Victima, care se numeşte Ţ. Vasile, are 50 de ani şi este din Timişoara. Acesta a declarat că se afla în maşina sa la intersecţie când, la un moment dat, de autoturism s-a apropiat o persoană care i-a cerut o ţigară. Cum acesta nu i-a răspuns, persoana a trecut prin spatele maşinii şi a început să o zgârâie cu un obiect ascuţit. Bărbatul a coborât din maşină moment în care a avut loc o altercaţie, fiind tăiat pe faţă. Agresorul a fugit la vederea poliţiştilor comunitari care l-au prins ulterior.

La sediul Poliţiei Comunitare, agresorul a declarat că este cetăţean american, născut în România, că se numeşte A. Raul şi are 24 de ani. Acesta nu avea asupra sa nici un act de identitate. Tânărul a fost preluat apoi de agenţii de la Secţia 5 Poliţie care vor continua cercetările pentru agresiune, urmând a se stabili şi numărul de zile de îngrijiri medicale de care are nevoie victima.

Adauga un comentariu

*