E.On Gaz amendată cu 30 de mii de lei

Inspectorii de la Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorului au amendat astăzi E.ON Gaz România cu suma de 30.000 lei,transmite corespondentul AMOS News.

Inspectorii de la Inspectoratul Regional pentru Protecţia Consumatorului au amendat astăzi E.ON Gaz România cu suma de 30.000 lei după ce o parte dintre ieşeni au rămas fără gaz chiar în zilele de Crăciun.

„Am aplicat această amendă pentru faptul că firma E.ON Gaz nu a respectat clauzele contractuale în furnizarea serviciilor către populaÅ£ie. Este una dintre cele mai mari amenzi aplicate de către Inspectorat”, a declarat ÅŸeful IRPC, Valerian Sălăvăstru.

Sălăvăstru a mai spus că în zilele de Crăciun, peste 220 de ieşeni au sunat la Protecţia Consumatorului pentru a reclama presiunea scăzută a gazului furnizat de E.ON. O parte din ieşeni, din cartierele Alexandru cel Bun şi Dacia nu au avut deloc gaz în zilele de Crăciun, fiind nevoiţi să folosească instalaţii electrice pentru a se încălzi sau pentru a-şi face mâncare.

Cei mai afectaţi au fost cei care au centrale care funcţionează pe gaz. În Ajunul Crăciunului, E.ON Gaz a decis suplimentarea cu un milion de metri cubi zona Iaşului pentru remedierea problemelor în reţeaua de alimentare.

Adauga un comentariu

*