Din februarie intrăm în Anul Şobolanului

Anul 2008 este al şobolanului de pământ, potrivit Calendarul Chinezesc. Şobolanul este un oportunist, înclinat întotdeauna către speculă şi îi plac mult chilipirurile. În acest an va trebui să ne ferim de oamenii care nu prezintă încredere şi de bârfe. Anul 2008 este favorabil intrigilor, manipulărilor, certurilor pentru putere, dar şi al începuturilor şi progresului.

Pentru că intriganţii îşi fac de cap, astrologii recomandă păstrarea cu sfinţenie a secretelor celor mai importante. Anul Şobolanului va aduce şi progres în cercetările ştiinţifice şi va ajuta tinerii să progreseze în toate domeniile. Oamenii vor gândi mai logic dar vor fi şi mai încorsetaţi de conservatorism, atât în afaceri, cât şi în relaţii, ceea ce va determina şi înfrânarea dorinţei de a risca.

Pentru că Şobolanul este primul din cele 12 animale-totem ale Calendarul Chinezesc va fi un an al începuturilor pentru tot felul de proiecte, fie în afaceri sau căsătorie. Cele mai prospere activităţi vor fi cele speculative, care ţin de noroc.

La nivel de stat, Anul Şobolanului este legat de întărirea structurilor puterii şi stabilirea de legături de afaceri şi culturale între naţiuni. Astrologii spun că şi economia va evolua cu succes pentru că şobolanul nu rămâne în locurile sărace.

Anul Şobolanului începe oficial la 7 februarie, dar ca să ne meargă bine, astrologii ne sfătuiesc să includem în meniul de Revelion mâncărurile favorite ale şobolanului şi să purtăm la petrecere cele mai opulente haine şi bijuterii.

Adauga un comentariu

*