Tariceanu, pus la punct de Benea

tariceanu.jpgAflat in vizita electorala in Bacau, premierul Tariceanu s-a lansat intr-o serie de laude la adresa proiectelor chipurile accesate de liberalii din administratia bacauana. Neinvitat intentionat la intâlnirile oficiale, presedintele CJ Dragos Benea si-a facut aparitia la conferinta de presa, spre surpinderea staffului liberal.

Dupa laudele si promisiunile lui Tariceasnu, Benea a intervenit si a incercat sa-l readuca pe premier cu picioarele pe pamânt: „Multumim pentru sprijinul acordat construirii spitalului municipal, da ati uitat ca si Consiliul Judetean e partener in acest proiect, chiar din momentul in care am pus la dispozitie terenul.

Constat ca nu s-a spus nimic despre drumuri, iar drumurile judetene au ramas paria Guvernului. Am asteptat fonduri pentru refacerea infrastructurii dupa calamitatile naturale care al lovit judetul nostru, nu le-am primit nici acum, desi au ramas foarte multi bani necheltuiti din Fondul Solidaritatea, ca sa nu mai spun ca sunt inca multi sinistrati care n-au primit nimic nici pana azi.

In ce priveste Aeroportul, timpul a trecut si continua sa treaca in defavoarea noastra, pentru ca suntem in competitie directa cu aeroporturile din Suceava si Iasi.

N-am primit nici un sprijin de la Guvern pentru HIT Park din Hemeiusi, care este si azi ocupat doar in proportie de 50-60 la suta. Ba chiar ni s-au facut mari deservicii, cum a fost afirmatia ministrului Justitiei, dupa care la HIT Park Hemeiusi a fost cea mai mare frauda din fonduri europene, desi nici un control n-a gasit nimic”.

Premierul a inghitit galustele, raspunsurile sale ocolind fondul problemelor nominalizate de presedintele Consiliului Judetean, asa cum au ocolit miezul problemei si la multe dintre intrebarile formulate de ziaristi. Inghesuit intre podul de la Serbanesti („unde se darâma noaptea ce se zideste ziua”, cum a precizat un confrate) si soseaua de centura, premierul a catadicsit sa raspunda ca „accidente apar pe orice santier, dar important e sa mergem inainte pâna la capat” sau ca, vis-a-vis de soseaua de centura, „nu cunosc detalii dar am aflat ca au inceput deja achizitiile de terenuri, ceea ce inseamna ca au demarat lucrarile”.

Comentarii

  1. BENEA TU SA TACI CA AI DAT BANI PE TOATE PROSTIILE…TU AI IMPRESIA CA MOTOCICLEANU E FRAIER NU STIE CE AI FACUT????
    APUCTE SI SCOLESTE PRIMARII AIA DE DOI LEU ASUPRA FONDURILOR STRUCTURALE ,APUCATE
    SI FA PROIECTE PENTRU DECOLMATAREA CURSURILOR DE APA CARE AU FACUR PRAPAD.

  2. adreea vasile a zis:

    Motocicleanu asta are tupeu nesimtitPai el nu a facut nimic pentru tara asta de 3 ani de zile de cand a venit l aguvernare..El si cu PNL-stii aia ai lui isi bat joc de tara asta,mintre in toata presa si pe toate posturile tv ca fac eca drege si el nimic.Sper sa nu ii voteze nimeni pe liberali la europarlamentare ca ne ducekm draculuicu totii.

  3. Benea esti un mare nesimitit. Vezi-ti de CJ-ul tau cat mai poti, ca dupa aia muritor de foame ajungi

Adauga un comentariu

*