Revelion sub 100 de euro la Sângeorz-Băi

Tinerii îşi pot petrece Revelionul pentru mai puţin de 100 de euro în staţiunea Sângeorz-Băi din Bistriţa-Năsăud, în regim hostel, oferta incluzând trei zile de cazare, informează corespondentul ROMPRES.

Direcţia Judeţeană de Tineret (DJT) Bistriţa-Năsăud şi-a făcut publică oferta pentru iarna 2007-2008, un Revelion petrecut la Sângeorz-Băi costând puţin peste 260 de lei de persoană.

Cine vrea să îşi petrecă Crăciunul la hostelul din Sângeorz-Băi o poate face contra sumei de 282 de lei, incluzând cazarea în perioada 22-28 decembrie în camere de câte trei paturi, trei mese pe zi, sală de Internet, acces la discotecă şi la clubul dotat cu TV şi aparatură muzicală.

Hostelul aflat în grija DJT Bistriţa-Năsăud are o capacitate de 90 de locuri. Pentru cei care nu au reuşit să prindă un loc de Crăciun sau de Revelion, mai există o şansă în perioada 3-6 ianuarie 2008, pentru suma de 141 de lei.

Staţiunea bistriţeană Sângeorz-Băi este situată pe cursul superior al Someşului Mare, la altitudinea de 450 de metri, şi este atestată documentar din 1242. Apele minerale de aici rivalizează cu cele din Vichy (Franţa) şi Karlovy Vary (Cehia). ROMPRES

Adauga un comentariu

*