„Fotbalist de cartier”, un real succes!

Cupa „Fotbalist de cartier” si-a disputat la sfârsitul saptamânii trecute finalele, pe terenul sintetic de la „Aerostar”. Finala mica a avut loc intre echipele cartierelor „Mioritei” si „Condorilor”. S-a impus „Condorilor” cu 3 – 0, care a terminat astfel pe poizitia a treia.

Finala mare a avut parte de un public surprinzator de numeros, daca ne gândim numai la frigul de afara. S-au intâlnit „Prieteniei” si „Aviatori”, au fost proteste la deciziile arbitrilor, nemultumiri, dar au câstigat primii cu 5- 2, si si-au adjudecat trofeul pus in joc.

Echipele clasate pe podium au primit câte un set complet de echipament sportiv, cupe, diplome si mingi. Organizatorii au acordat si premii speciale, celui mai tânar jucator, Cristian Covrigeanu (Bistrita Lac, 19 ani) si celui mai in vârsta jucator, Vasile Popa (Mioritei, 58 de ani!).

Pentru a-i incalzi pe jucatori, organizatorii le-au oferit in cadrul „prelungirilor”, un gratar si un sprit….rece! „Pentru prima editie, ne-am descurcat bine. Echipele inscrise au fost multumite de conditiile de desfasurare a turneului si de premiile puse la bataie. Cu siguranta ca e loc si de mai bine. La anul va fi altceva.

La sfârsitul saptamânii viitoare vom da startul fazei a doua a Cupei”, a declarat Valerian Voicu, presedintele AJF Bacau. Cea de a doua faza, „Centrala”, se va desfasura la Universitatea Bacau. Ca un fapt deosebit, la acest turneu au participat patru perechi, „tata-fiu”, acestia fiind coechipieri!.

Iata loturile echipelor clasate pe priomele trei locuri „Prieteniei”: Olaru, Seceta, Lepadatu, M. Ionica, P. Ionica, Pitica, V. Prisecaru, Fl. Prisecaru, Tofan, Simion, Dragomir, Cosma, Macovei, Ciohodariu, Petre; „Aviatori”: Secara, Botoni, B. Ciuchi, Mihaila, G. Ciuchi, Otetea, Hogas, Arsene, Rau, Boboc, Costin, Rotaru, Bordeanu, Galita, Calistrat; „Condorilor”: Mihai, Ionita, Danciu, Neagu, Buricatu, Avram, Dascalu, Balan, Boscaneanu, Cornea, Vasilas, Avataje.
Dan MINDIRIGIU

Adauga un comentariu

*