Fotbal: gafă cu tentă sexuală la intonarea imnului croat

Muzicianul britanic care a cântat imnul croat înaintea meciului dintre Anglia ÅŸi CroaÅ£ia de la mijlocul acestei săptămâni, a greÅŸit un vers ÅŸi a rostit fără să-ÅŸi dea seama ‘Penisul meu este un munte’, relatează site-ul Ananova.

Tony Henry a încercat să interpreteze imnul naţional al oaspeţilor în croată, însă nu a nimerit întocmai toate cuvintele.

Suporterii croaţi cred că acest incident amuzant i-a ajutat pe jucători să se relaxeze înaintea meciului de pe Wembley, unde Croaţia a învins Anglia cu 3-2.

Când a ajuns la versul în care cuvintele trebuiau să fie ‘mila kuda si planina’ (Draga mea, ÅŸtii cât de mult îţi iubim munÅ£ii), Tony Henry a cântat de fapt ‘mila kura si planina’, ceea ce s-ar traduce prin ‘Dragă penis, eÅŸti muntele meu’ sau ‘Draga mea, penisul meu este un munte’.

În acel moment, jucătorii croaţi au început să se uite miraţi unii la alţii şi să chicotească.

Suporterii croaţi au cerut ca Henry să primească o medalie de onoare pentru ca i-a ajutat pe jucători să se relaxeze şi l-au invitat să le cânte imnul în fiecare meci de la Campionatul European de Fotbal din 2008.

În urma acestei înfrângeri, Anglia a pierdut calificarea la turneul final european.ROMPRES

Adauga un comentariu

*