Moni în blăniţă! De 800.000 de euro…

monica columbeanuSoţia lui Iri va fi vedeta celei mai scumpe colecţii prezentate la Festivalul Bucharest Fashion Week. Blănuri de 800.000 de euro vor mângâia trupul divei din Bacău. Şi dacă mulţi consideră că acel corp este anorexic, ei bine, ar trebui să se gândească de două ori la preţul hainelor care îl îmbracă.

Putem spune deci că, anorexică sau nu, stăpâna conacului de la Izvorani trece prin cea mai bună perioadă a vieţii ei. Mai ales că nu mai este un „biet” model, care visează să ajungă ziua în care să-şi poată cumpăra una dintre creaţiile pe care le promovează. Nicicum! Pentru Moni, orice blană este perfect accesibilă. Şi are de unde să aleagă: chinchilla, vizon, vulpe, samur, cavallino stampat au fost comandate special pentru acest eveniment din Italia, scrie Libertatea. Dar preţul, astronomic pentru un om de rând, se încadrează în „banii de buzunar” ai „blănoasei” dive: cel mult 50.000 de euro. Oricum, vine Crăciunul, iar Moşul trebuie să fie generos. Când numele lui este Irinel, nici nu se mai pune problema!

Ne întrebăm însă, dacă pentru a păzi preţioasa colecţie au fost angajaţi 10 bodiguarzi, câţi vor lucra pentru a fi siguri că nimeni nu va fura „Perla din Bacău”?! Sau poate, deh, cum Moni a devenit o avuţie naţională, de siguranţa ei se va ocupa statul. Dacă tot avem aşa „monument”, se impune să plătim şi noi ceva.

Antena 3

Adauga un comentariu

*