Cristina Spătar, în sfârşit mireasă

Cristina spatarDupă ce l-a cunoscut pe miliardarul Maschio, care, potrivit spuselor ei, era bărbatul ei ideal, cântăreaţa l-a pierdut pe italian după două „aventuri”, negate de ea evident, cu câteva zile înainte de nuntă. Au urmat în ordine: manelistul Leo de la Strehaia şi miliardarul Alex Adamescu.

Dacă pe primul nu l-a recunoscut decât drept amic, pe al doilea l-a numit, după cum era firesc, sufletul pereche. Însă se pare că „zgârcenia” nativă a omului de afaceri, nu prea a fost pe placul prinţesei R&B. Aşa că până la despărţire nu a mai fost decât un pas.

Cu gândul la iubirea adevărată, dar şi la rochia de mireasă pe care trebuia să o îmbrace, Cristina l-a cunoscut pe „bărbatul ideal” Alin Ionescu. Iar omul de afaceri chiar a căzut în mrejele cântăreţei. Deşi se cunosc de patru luni, cei doi au decis: se vor căsători.

Iar cum obrazul divei cu cheltuială se ţine, Alin a scos din buzunar 42.000 de euro ca să îi achiziţioneze şi inelul. Şi chiar dacă nu este la fel de bogat ca italianul Maschio, acesta a dat pe bijuterie cu 7.000 de euro mai mult decât frumosul peninsular.

„Inelul a fost comandat în străinătate şi îl voi primi săptămâna aceasta. La cununie îl voi avea sigur”, a declarat Cristina pentru Click.

Şi, deşi am intrat în postul Crăciunului, prineţesa R&B este decisă să nu mai aştepte. Nu de alta, dar dacă se răzgândeşte omul? Sau dacă vreun paparazzi o surprinde iar şi rămâne fata nemăritată? Aşa că fără să mai stea mult pe gânduri, Cristina a decis: sâmbăta aceasta va spune „Da”. Şi ca o femeie care ştie să se pună în valoare, diva a apelat la două creaţii semnate de Cătălin Botezatu, în valoare de 6.000 de euro. Probabil plătite tot de fericitul mire, nu?

Antena 3

Adauga un comentariu

*