Ei au vrut sa inchida RAFO. Ei au ingropat Romania

Vreau sa scriu un editorial despre europarlamentare. Recunosc, e destul de greu in contextul apatiei generale manifestate deopotriva de partide si alegatori. As fi dorit sa ma bat, la propriu si la figurat, cu dezbateri, opinii, mesaje, dispute ale jucatorilor de pe esichierul politic.

Se umflase un fel de Bute in mine cand a inceput campania. Dezamagire. PSD a miscat primul in front, a postat afise, mesuri si bannere.

Disperarea liberalului Stavarache i-a obligat pe lacheii de serviciu sa printeze si ei bannere si sa le puna, dupa vreo saptamana, unde ochii le-or vazut rosu de PSD. Teapa. Cetateanul a concluzionat repede: „iate uita, bre, aia cu galben atatat i-o dus capu sa-i copie pe pesedisti. naspa!”.

Nu comentez de bannere puse pe spatii publicitare private, lucru explicat la sediul PNL prin „asa o zis sefu’ Romica!”.

Mi se pare penibil in Bacaul normal pe care ni l-a mintit Stavarache. Asta e. Intre timp, Stolo, marioneta execrabila a lui Base, ne priveste frankenstainieste de pe o gramada de postere.

Stolo, esti la fel de penibil sa te afisezi la Onesti, acolo unde ai fost pe cale sa ingropi un oras, zeci de mii de familii, cind strigai ca un strigoi „JAFO”! Tu si coalitiii tai democrati, penelisti si ce-or mai fi fost, care azi, in 2007, impart unii altora casele sinistratilor de la Rotunda – Gura Vaii!

O mare rusine pe obrazul unei natii care a sperat in evolutie.

Vor fi dintre cei care citesc aceste rinduri si unii care nu vor fi de acord. Eu ii respect. Le reamintesc doar ca de trei ani politica romaneasca o tot tine in scandaluri.

Ca politica externa e doar o ciorna plina de greseli a lui Cioroianu. Ca, pe la Cotroceni, Base e vizitat doar de Udrea si Boc.

Ca la Stanisesti, unde e primarul lui Stolojan, fost al lui Tariceanu, drumul de vreo 16 km e doar gropi iar Primaria e incapabila sa acceseze un fond european.

Ca-n muuuulte alte locuri conduse de edilii PNL-PD-PLD. Iar la Onesti, va reamintesc, Marinaru’ si Frankenstein au vrut sa inchida RAFO. Da, RAFO, cel de la care, dupa 2005, Stolo a luat bani pe conciliere ca sa-l cumpere nu stiu ce oligarhi rusi.

Multumesc, prefer un partid cu adevarat european: PSD, membru al PSE.

Dorian POCOVNICU

Comentarii

  1. lasa vrajeala..PSD..11ani ce-ati facut?FALIMENT >>altii la rind

  2. Traiasca Hrebenciuc,Iacubov,Umbrarescu si Gaureanu,cei mai iubiti si devotati fii ai Bacaului.Sa ne traiasca multi ani inapoi.

  3. Traiasca Observitorul de Bacau slugoiul PSD.

Adauga un comentariu

*