George W. Bush, în fruntea topului celor mai ‘reci’ vedete din SUA

bush.jpgRareori se întâmplă ca preşedintele american George W. Bush să ajungă în fruntea unui top, poate doar atunci când vine vorba de clasamente care nu fac cinste nimănui.

Este ÅŸi cazul unui sondaj realizat de website-ul Film Threat, în cadrul căruia liderul de la Casa Albă a fost numit ‘Cea mai rece persoană de la Hollywood’.

ÃŽn topul celor mai frigide 50 de vedete din SUA, au precizat administratorii website-ului, sunt alese persoane ‘reci’ ÅŸi ‘deloc atrăgătoare’.

Ce are George W. Bush de-a face cu industria filmului? Realizatorii sondajului spun că acesta a apărut în multe parodii, precum filmul Transformers, a fost criticat în documentare de genul No End In Sight şi satirizat în celebrul serial de desene animate South Park.

În top, preşedintele american este urmat îndeaproape de actriţa Angelina Jolie, votată în această poziţie pentru acţiunile sale umanitaro-publicitare.

‘Călătorind în ţările africane cu o mică armată de stiliÅŸti ÅŸi publiciÅŸti după ea, fosta Lara Croft pare o combinaÅ£ie hibrid între Maica Teresa ÅŸi Paris Hilton: pozaÅ£i săracii, dar aveÅ£i grijă ca eu să ies în prim plan’, scrie website-ul.

Printre celebrităţile ce figurează în top se mai numără Jim Carrey, Nicole Kidman şi Hilary Swank.ROMPRES

Adauga un comentariu

*