Doi copii de 3 şi 4 ani au murit într-un incendiu

Doi copii de 3 şi 4 ani au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon într-un incendiu puternic care a izbucnit într-un imobil din Uricani, transmite corespondentul AMOS News.

„Medicii au încercat tot ce au putut pentru a-i salva, dar a fost prea târziu. Cel mai probabil s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Este groaznic ce s-a întâmplat, erau atât de mici… Åži, din păcate, sunt sigură că acesta nu va fi un caz singular, fiindcă a venit iarna ÅŸi oamenii folosesc tot felul de instalaÅ£ii improvizate pentru a se încălzi”, a declarat Ileana Åžandor, asistent ÅŸef al compartimentului de UrgenÅ£e a Spitalului de Urgenţă PetroÅŸani.

„Incendiul a izbucnit în jurul orei 19:00, de la un reÅŸou improvizat. Copiii erau singuri acasă, fiindcă mama lor s-a dus să facă cumpărături. Ea este ÅŸocată de ceea ce s-a întâmplat, fiindcă nu a lipsit mult de acasă. Iar soÅ£ul ei este plecat la muncă în Sibiu. Oricum, este o tragedie ÅŸi e păcat că s-a întâmplat aÅŸa ceva. Cât despre vinovaÅ£i, ar fi prematur să mă pronunÅ£ acum. ÃŽncă se efectuează cercetări”, a declarat DănuÅ£ Mocanu, comandantul PoliÅ£iei Uricani.

La rândul său, primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu, a precizat că femeia va primi un ajutor de urgenţă şi, împreună cu angajaţii Goscomlocului, îi vor curăţa şi reamenaja aprtamentul care a fost distrus.

Comentarii

  1. vreau daca se poate interviu cu mama ce lor 2 copii morti la incendiu din uricani

Adauga un comentariu

*