Licitatie pentru Camin de Batrani

Primăria Municipiului Bacău a lansat în data de 08.11.2007 licitaţia deschisă pentru desemnarea constructorului Centrului pentru Servicii Sociale – Cămin de Bătrâni, deschiderea ofertelor urmând a avea loc în data de 11.12.2007.

Procedura de achiziţie a fost reluată, întrucât la prima lansare a licitaţiei pe SEAP, în luna august, din cele trei firme care şi-au depus oferta, niciuna nu a îndeplinit condiţiile prevăzute în caietul de sarcini al achiziţiei, prezentând documentaţii incomplete.

Centrul pentru Servicii Sociale va fi construit în incinta actualului Cămin de bătrâni, Aleea Ghioceilor nr.2A , pe un teren de 1597 mp., cu o suprafaţă construită de aprox. 4100 mp.

Instituţie de utilitate socială destinată adăpostirii pe termen lung a bătrânilor fără sprijin familial, noul centru, cu o capacitate de 134 de locuri, va oferi beneficiarilor săi multiple servicii sociale: cazare în camere de 1 şi 2 locuri cu grup sanitar propriu, asistenţă medicală generală constând în consultaţii, investigaţii şi tratament, ergoterapie şi spaţii pentru activităţi social-culturale.

Adauga un comentariu

*