Patru noi blocuri ANL

În baza Hotărârii Consiliului Local Bacău nr. 134/2006, prin care s-au acordat Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe Bacău 4380 mp de teren în folosinţă gratuită, şi a autorizaţiei de construire nr.355/06.08.2007, au început în municipiul Bacău lucrările de construire a 4 blocuri cu 20 de apartamente fiecare, în zona Bucegi III.

La această dată sunt deja contractate 50% din apartamente, stadiul fizic de execuţie fiind, la 2 dintre blocuri, la nivel de infrastructură.

Apartamentele pot fi achiziţionate prin credit ipotecar de orice persoană interesată, tinerii cu vârsta de până la 35 de ani putând beneficia de o subvenţie de 20% din valoarea apartamentului contractat, dar nu mai mult de 10 000 Euro. Preţul mediu de vânzare este de 475 Euro/mp, iar apartamentele prezintă, din proiectare, un confort sporit: termosistem, parchet, gresie, faianţă, C.T. pe fiecare apartament şi balcoane închise cu tâmplărie de aluminiu. Blocurile au în structura lor apartamente cu 1 cameră, 2 camere şi 3 camere, iar cele de la etajul 3 plus mansardă sunt de tip duplex cu 3 şi 4 camere.

Persoanele interesate de achiziţionarea unui apartament pot obţine de la A.N.L. Bacău datele necesare pentru încheierea unui contract de construire prin credit ipotecar, la sediul din str. I.S.Sturza nr. 78 fiind expus şi proiectul celor 4 blocuri de pe Bucegi. Construcţia este realizată de S.C. Conextrust S.A. Bacău, perioada de execuţie fiind de 14 luni de la data începerii lucrărilor.

Adauga un comentariu

*