Farmacie online

Centrofarm a devenit primul lanţ de farmacii care lansează serviciul e-Commerce în retailul farmaceutic din România. Serviciul, lansat luni, reprezintă un sistem de comenzi online care oferă posibilitatea de a accesa pe site-ul www.centrofarm.ro cea mai mare farmacie virtuală din ţară, de unde oricine poate comanda dintre cele 15.000 de produse comercializate.

Acest tip de comerţ electronic constă în vânzarea şi cumpărarea de produse şi servicii. El este eficient şi rapid, datorită Internetului, care a devenit în zilele noastre o necesitate.

Pentru a face o comandă, cei interesaţi selectează dintr-un catalog produsele dorite, care sunt introduse într-un coş virtual, apoi completează un scurt formular cu datele cumpărătorului şi trimit comanda online, direct de pe site sau de pe adresa de mail personală. Pentru a-i direcţiona pe cumpărători există indicaţii precise pe fiecare pagină, astfel încât comanda medicamentului se face în câteva minute, fără să fie nevoie să mai mergi la farmacie.

Pentru moment, sistemul funcţionează numai în Bucureşti, urmând ca după evaluare să se extindă. Se pot cumpăra produse care se eliberează fără prescripţie medicală şi produse cosmetice. Potrivit directorului general al Centrofarm, Dorin Catană, prin acest sistem se pot comanda şi medicamente care se eliberează pe bază de reţetă, dar care se vor livra personal direct în farmacii.

Comanda trebuie să fie de minimum 20 lei iar livrarea se face deocamdată gratuit.

Acest sistem reprezintă o alternativă pentru persoanele foarte ocupate sau care, din cauza unor probleme de sănătate, nu se pot deplasa la farmacie. Este un important mijloc de informare, pentru că pune la dispoziţie date despre utilizarea eficientă a produselor farmaceutice şi disponibilitatea acestora în farmacii.

Totodată, oferă beneficii utilizatorilor fideli, care au card, respectiv, reduceri la produsele comandate sau oferte speciale, a subliniat Dorin Catană. ROMPRES

Adauga un comentariu

*