Năstase vrea să expună fotografiile mătuşii Tamara

Fostul premier Adrian Năstase a declarat sâmbătă, la Sibiu, că nu este interesat să scrie o carte despre mătuşa Tamara, însă i-a propus soţiei sale să expună albumul cu fotografiile de familie, pentru ca toată lumea să o vadă pe celebra Tamara Cernasov.

”Am rugat-o pe soÅ£ia mea să prezinte, cu o anumită ocazie, un album cu fotografiile de familie, inclusiv cu mătuÅŸa ei. Pentru că, la un moment dat, unii chiar se îndoiau de existenÅ£a acesteia”, a anunÅ£at Năstase.

Prezent la Sibiu, unde ÅŸi-a lansat cartea ‘România Europeană’, fostul prim-ministru Adrian Năstase a recunoscut că imaginea mătuÅŸii Tamara a avut de suferit ÅŸi din cauza lui.

”A fost o femeie minunată ÅŸi îmi pare rău că datorită într-un fel ÅŸi mie, datorită ÅŸi altora, probabil că ÅŸi-a câştigat o notorietate negativă nemeritată”, a declarat Adrian Năstase.

Acesta va publica luna viitoare următoarele două volume din cartea ”România după Malta”, concentrându-se pe ”lucruri serioase”.

”Nu îmi propun neapărat să scriu despre aÅŸa ceva (n.r. mătuÅŸa Tamara), scriu în schimb despre România după Malta, am terminat volumele 3 ÅŸi 4, pe care le voi publica în decembrie, am ÅŸi alte proiecte. Vreau să mă ocup de lucruri serioase”, a spus fostul premier al României.

Adrian Năstase a sugerat că subiectul mătuşa Tamara este doar unul monden pentru ziarele tabloide.

”Pentru cei care doresc aspecte mondene, sunt câteva tabloide destul de interesante, am văzut că fata de la pagina 5 se mută ÅŸi la pagina 1, ÅŸi la pagina 3. Lectura este extrem de interesantă în zona asta ÅŸi nu îmi propun să intru în concurenţă cu cei care produc genul acesta de informaÅ£ie ÅŸi de dezbatere”, a explicat Adrian Năstase. ROMPRES

Adauga un comentariu

*