„Focar” de training Microsoft la Hit Park Hemeiusi

S-a deschis oficial IT CLASS, primul centru de training si testare IT certificat Microsoft din Moldova. Centrul se afla in Parcul Industrial HIT Hemeiusi. Astfel de centre se mai gasesc in Bucuresti sau Cluj.

„Am dorit sa aducem in Moldova un focar, sa ii spunem, de training Microsoft. Este o incercare foarte grea pentru noi deoarece in aceste clipe toti sunt concentrati pe alte domenii, vin alegerile, avem probleme cu integrarea. Dar noi punem baza pe educatie (…)”, a precizat in deschidere Codrin Condrea, IT manager la IT Class. Cursantii vor sustine la final un examen online, prin intermediul a doua companii mari, angajate de Microsoft.

„Acest examen, care se sustine in engleza, este poate printre cele mai grele examene si cat se poate de serios. Iar omul care nu stie foarte bine toata materia, nu are cum sa il ia. De aceea aceste certificari sunt si recunoscute peste tot in tara si in lume”, a adaugat acesta.

„Cursurile oficiale Microsoft vor fi sustine de traineri certificati Microsoft, si la randul lor cursantii vor trebui sa se certifice”, a mentionat Narcisa Mocanu, reprezentant Microsoft regional.
Aida PULPAN

Adauga un comentariu

*