Casa de discuri din Onesti implineste 10 ani

Un triplu eveniment cultural-artistic va avea loc pe 17 noiembrie, la Hotel Trotus din Onesti, in cadrul unui mare spectacol prezentat de Octavian Ursulescu: Casa de discuri “Electro Star” va sarbatori 10 ani de existenta, dar va lansa si doua CD-uri, volumul 10 din seria “Cantece pentru copii” si un album al interpretului onestean Alexandru Dascalescu.

Ultimul volum din seria “Cantece pentru copii” este un CD audio, cu 16 piese, interpretate in special de membrii “Clubului Star Musik”, proveniti din diferite orase ale tarii, cum ar fi Iasi, Bacau, Onesti, Piatra Neamt sau Turda. Celalalt album care va fi lansat pe 17 noiembrie, apartinand onesteanului Alexandru Dascalescu, include 8 piese compuse de Eugen Ungureanu, pe versuri de Carmen Aldea Vlad, Mala Barbulescu, Marian Stere, Viorela Filip si Florin Pretorian.

Grafica pentru ambele albume a fost realizata de DJ Lili, care va asigura si sonorizarea evenimentului. In afara de Octavian Ursulescu, la Onesti si-a mai anuntat prezenta si compozitorul Jolt Kerestely, precum si Stefan Naftanaila, de la Radio Romania. De asemenea, la manifestare vor participa si profesori de muzica, textieri, compozitori, oameni de radio si televiziune, precum si numerosi reprezentanti ai presei scrise.

Pe parcursul spectacolului, care se va intinde pe aproape 4 ore, vor fi evidentiate si momente din istoria Casei de Productie “Electro Star”, incepand de la infiintare si pana in prezent. “Au trecut 10 ani, cu rezultate deosebite – ne-a spus compozitorul Eugen Ungureanu, directorul general de la ‘Electro Star’.

Nu sunt foarte mirat de progresele noastre, pentru ca am anticipat ce va fi, pentru ca am crezut in acest proiect si pentru ca am avut un plan riguros, pe care l-am respectat si il respect in continuare. Nu intamplator am realizat cateva sute de emisiuni saptamanale la OTV si DDTV, nu intamplator am infiintat un post de radio online, nu intamplator am compus peste 300 de piese pentru copii si nu intamplator avem acum albumul cu numarul 10 din seria Cantece pentru copii”.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. knd sia skos alex dascalescu CD???k yo nu jtiam!in fine,succes in continuare si felicitari pt album!te pup

  2. IOI!! cd la 15 ani?!? bv bah

  3. Geomik:P:P a zis:

    felicitari la totzi!:P

Adauga un comentariu

*