O elevă a ajuns la Urgenţă după ce a încasat pumni de la o colegă de liceu

O elevă de clasa a IX-a de la Colegiul Economic „Hermes” din PetroÅŸani a ajuns la Spitalul de Urgenţă din localitate, după ce a fost bătută cu pumnii în abdomen de o altă elevă din clasa a XI-a, transmite corespondentul AMOS News.

Prof. Charlotte Irimie, directorul Colegiului Economic „Hermes”, a precizat că altercaÅ£ia a durat doar câteva minute. „Era pauză ÅŸi copiii se jucau. Eleva de 15 ani s-a ciocnit de cealaltă, de 17 ani, fără să vrea, iar aceasta a luat-o la bătaie. Dar altercaÅ£ia nu a durat mult, ci doar câteva minute. Noi am chemat poliÅ£ia ÅŸi în momentul de faţă se fac verificări”, a declarat ea, pentru AMOS News.

„Noi vom analiza situaÅ£ia în consiliul profesoral ÅŸi vom hotărî care sunt sancÅ£iunile. Sperăm să se prezinte ÅŸi mama agresoarei, să vorbim ÅŸi cu ea. Se poate să o exmatriculăm trei zile, dar nu ÅŸtiu exact ce ÅŸi cum vom hotărî”, a mai spus prof. Charlotte Irimie.

„Din punct de vedere penal, se efectuează cercetări pentru lovire. ÃŽnsă, având în vedere faptul că e minoră, răspunderea ei este limitată. ÃŽn funcÅ£ie de ceea ce va stabili instanÅ£a, riscă între 1 ÅŸi 3 luni închisoare sau o amendă, pedepse ce sunt înjumătăţite. Sau se va găsi o altă modalitate de sancÅ£ionare, fiindcă un dosar penal la vârsta asta nu e puÅ£in lucru”, a declarat Bogdan NiÅ£u, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de PoliÅ£ie al judeÅ£ului Hunedoara.

Adauga un comentariu

*