Click: Bacauanii Hreneciuc jr. si Casuneanu Jr. au afaceri comune

Click sustine in editia on-line de azi ca fiii lui Viorel Hrebenciuc si Costel Casuneanu ar face afaceri impreuna. Tinerii de bani-gata ai României s-au pus pe făcut afaceri! Şi nu de orice fel, ci în cele mai înalte cercuri. Iubitul Elenei Băsescu, Andrei Hrebenciuc, pune “ţara la cale” alături de un alt burlac extrem de “potent” financiar: Costel Căşuneanu junior. Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi la o întâlnire de afaceri. Intră Hrebenciuc junior în cercul de afacerişti al preşedintelui?

Ura dintre familiile Băsescu şi Hrebenciuc “păleşte” când vine vorba de afaceri. Juniorul Andrei Hrebenciuc, iubitul fiicei preşedintelui, şi-a petrecut o bună parte din ziua de marţi în compania lui Costel Căşuneanu junior, fiul “magnatului asfaltului”, un apropiat al preşedintelui Băsescu. Cei doi s-au întâlnit marţi, în jurul orei 13, la hotelul bucureştean “Hilton”.

După circa o oră, fiecare s-a urcat la volanul maşinii sale de 100.000 de euro (Hrebe junior are un BMW serie 6, iar Căşuneanu, un Mercedes G340). Despărţirea nu a fost de lungă durată, cei doi reîntâlnindu-se după circa 25 de minute la sediul firmei lui Costel Căşuneanu, “Pa&Co International”, din spatele parcului Cişmigiu.

Costel Căşuneanu este unul din cei mai bogaţi oameni de afaceri din România, aflat în strânse relaţii cu preşedintele României. Băsescu chiar a cumpărat de la el, în anul 2000, o limuzină Mercedes. Mai mult, şi tranzacţiile cu terenuri făcute de actualul preşedinte se învârt tot în jurul lui Căşuneanu. Iar acum, juniorul Costel şi-a găsit parteneri de afaceri tot printre apropiaţii preşedintelui: “ginerele” lui Băsescu.

Elena şi Hrebe junior sunt nedespărţiţi

Fiica cea mică a preşedintelui României are de mai multe luni o relaţie cu fiul lui Viorel Hrebenciuc, Andrei. Cei doi tineri sunt, în ultima vreme, aproape nedespărţiţi. Cei doi îndrăgostiţi şi-au petrecut weekendul trecut în Europa, mai exact în Germania (la Premiile MTV) şi mai apoi în Italia unde au făcut mai multe cumpărături.

Comentarii

  1. BRAVO LOR SI CE-I CU AST ??? ATI VREA SA FACA RELE CA SA-I VORBITI VOI?????

Adauga un comentariu

*