Fotbal – LăcătuÅŸ: ”Vom face totul pentru a câştiga primele puncte”

Marius Lăcătuş, antrenorul echipei Steaua Bucureşti, a declarat că echipa sa va face totul pentru a câştiga miercuri, cu Sevilla, primele sale puncte din actualul sezon al Ligii Campionilor la fotbal.

”Nu va fi uÅŸor, dar vom face tot ce Å£ine de noi pentru a câştiga primele puncte în această ediÅ£ie de Liga Campionilor. Acest lucru va depinde ÅŸi dacă Sevilla va prinde o zi mai slăbuţă, deoarece formaÅ£ia andaluză e una foarte puternică”, a spus LăcătuÅŸ. ”Mi-aÅŸ dori enorm un rezultat bun, iar dacă vom face faţă jocului ofensiv al echipei spaniole ÅŸi vom pune probleme în atac, putem obÅ£ine acest lucru”, consideră LăcătuÅŸ.

Idolul din Ghencea a afirmat că jocul cu Sevilla este unul foarte important pentru el, ”ca antrenor, deoarece e primul meu joc în Liga Campionilor, dar ÅŸi pentru jucători”. LăcătuÅŸ crede că ”în cazul unui rezultat pozitiv se va schimba, poate, total moralul jucătorilor, încrederea care o au în ei ÅŸi ne vom putea aÅŸtepta la o evoluÅ£ie bună în continuare”.

Marius LăcătuÅŸ ÅŸtie că ”nu va fi uÅŸor, deoarece Sevilla e o echipă foarte bună, are jucători foarte valoroÅŸi ÅŸi va trebui să facem un joc în care toÅ£i cei care intră pe teren la Steaua să aibă o altă atitudine decât până acum”.

”Criticile făcute de patron la adresa jucătorilor după partida de la TimiÅŸoara au fost făcute pentru a-i motiva”, consideră LăcătuÅŸ, care e sigur că Gigi Becali ”nu s-a gândit să se legitimeze ca jucător”.

DeclaraÅ£iile patronului sau venirea sa ca antrenor nu pot schimba totul la echipă, peste noapte, e de părere LăcătuÅŸ. ”Fiecare, antrenor, jucător, conducător, are părticica sa de responsabilitate, iar răspunderea pentru joc cade pe umerii jucătorilor, însă nu ÅŸi rezultatul”, apreciază LăcătuÅŸ, care s-a dovedit reÅ£inut în privinÅ£a spectatorilor, care nu s-au arătat prea dornici să cumpere bilete la meciul cu Sevilla. mai puÅ£in de 10.000 de bilete se vânduseră marÅ£i, dar casele de tichete vor fi deschise ÅŸi în ziua meciului. ”O parte din vină avem ÅŸi noi – dacă am fi câştigat la TimiÅŸoara, stadionul ar fi fost arhiplin cu Sevilla”, a conchis LăcătuÅŸ.

Legat de viitorul european al echipei, LăcătuÅŸ crede că ”e mai uÅŸor să câştigi cu Slavia ÅŸi să aÅŸtepÅ£i rezultatele pentru a vedea dacă te califici în Cupa UEFA, decât să învingi Sevilla ÅŸi Slavia ÅŸi să aÅŸtepÅ£i rezultatele pentru a vedea dacă vei continua în Liga Campionilor”.

Steliştii sunt conştienţi de valoarea adversarului, dar, cu efort, cu ambiţie, concentrare, se poate spera la un rezultat pozitiv.

Meciul dintre Steaua şi Sevilla va avea loc miercuri, de la ora 21,45, pe Stadionul Ghencea, în Grupa H a Ligii Campionilor. În clasament, conduce Arsenal Londra, cu 9 puncte, urmată de Sevilla, 6 p, Slavia Praga, 3 p, şi Steaua, 0 p.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*