Fotbal: Contra, RoÅŸu ÅŸi CociÅŸ – convocaÅ£i pentru meciurile cu Bulgaria ÅŸi Albania

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Victor Piţurcă, a anunţat vineri că a convocat 12 jucători care evoluează în străinătate pentru meciurile cu Bulgaria şi Albania, din preliminariile EURO 2008, printre care şi Contra, Roşu şi Cociş.

Pentru partidele cu Bulgaria (17 noiembrie, ora 18,00, stadionul ‘Vasil Levski’ din Sofia) ÅŸi Albania (21 noiembrie, ora 18,00, pe stadionul ‘NaÅ£ional-Lia Manoliu’ din BucureÅŸti) au fost chemaÅ£i Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogăraru (AFC Ajax Amsterdam), Gabriel TamaÅŸ (AJ Auxerre), Cristian Chivu (FC Internzionale Milano), Răzvan RaÅ£ (FC Åžahtior DoneÅ£k), Paul Codrea (AC Siena), LaurenÅ£iu RoÅŸu (Recreativo de Huelva), Răzvan CociÅŸ (Lokomotiv Moscova), Florentin Petre (Å¢SKA Sofia), Adrian Mutu (Fiorentina), Daniel Niculae (AJ Auxerre) ÅŸi Ciprian Marica (VfB Stuttgart). Jucătorii se vor prezenta luni 12 noiembrie, la ora 12,00, la Centrul de Fotbal MogoÅŸoaia.

Cosmin Contra nu a revenit încă pe gazon după o accidentare mai veche, în timp ce Roşu şi Cociş au început să joace pentru echipele lor, după lungi perioade de indisponibilitate.

Piţurcă a precizat că, în funcţie de forma lor sportivă, starea lor de sănătate şi de statutul pe care îl au la echipele lor de club, selecţionerul ar putea să renunţe la unul sau la altul dintre cei 12 jucători evocaţi.

Numele fotbaliştilor legitimaţi la cluburi din România care vor fi convocaţi pentru aceste două partide vor fi anunţate după disputarea jocurilor din cadrul etapei a 15-a a campionatului Ligii I.

România conduce în Grupa G a preliminariilor EURO 2008 şi este virtual calificată la turneul final din Austria şi Elveţia. Pe locul doi se află Olanda, apoi Bulgaria, Albania, Slovenia, Belarus şi Ţara Galilor. ROMPRES

Adauga un comentariu

*