Tot olandezii sponsorizeaza Betania

Doua firme din Olanda au oferit Asociatiei Betania cate 5.000 de euro. Andre Muit, presedintele asociatiei, a numit festivitatea drept un „moment foarte important din viata Betaniei”, banii fiind destinati pentru Centru, pentru ingrijirea si educarea copiilor.

Acesta a tinut sa sublinieze faptul ca cele doua firme dau un exemplu bun firmelor din Romania „pentru a fi mai apropiate de problemele comunitatii”.

Dupa ce au inmanat simbolic, copiilor de la Centru, cecurile de sponsorizare, cei doi olandezi, Hans Zwiggelaar, de la firma Grupul Stork Fokker, si Berend Van Bon de la Royal Haskoning Olanda au apreciat activitatea Betaniei pentru Bacau drept „impresionanta”, iar donatia reprezentand o „ocazie pentru ca firmele si persoanele individuale sa inteleaga sprijinul acordat acestor copii si pentru ca Betania sa isi continue munca”. (Aida P.)

Comentarii

  1. EEEEEE ,PESTE ANI VOM MAI AUZI NOI CE A MAI FACUT BETANIA IAR OLANDEZII ASTIA CARE AU DAT 5000 DE EURO CINE STIE CU CE S-OR ALEGE……
    CAT DESPRE SOCIETATILE NOASTRE E ADEVARAT CA SUNT SARACE DAR NU PROVIN DINTR-O TARA UNDE PEDOFILIA SI PROXENETISMUL SUNT IN FLOARE. CE SA ZIC CINE NE DA NOUA LECTII DE MORALITATE.

  2. GHEORGHE DANIEL a zis:

    buna ziua ma intereseaza si pe mine o sponsorizare din partea dumneavoastra dac se poate va rog mult sunt sportiva la ju jitu sunt campiaona mondiala de 6 ani la rand si campioana nationala fac sportul de la 11 ani si imi place foarte mult si anul acesta am campionat mondial si imi trebuie sponsorizare pt a putea pleca cu clubul si a participa va multumesc mult mult de tot

Adauga un comentariu

*