Theodor Stolojan vine în vizită la Bacău şi Oneşti

Theodor Stolojan, preşedintele Partidului Liberal Democrat, se va afla miercuri, 31 octombrie 2007, în vizită la Bacău şi Oneşti. Cu această ocazie, domnia sa va prezenta băcăuanilor candidaţii PLD la alegerile europarlamentare şi se va întâlni cu membri, cu simpatizanţi şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Miercuri dimineaţă, la ora 9,00, Theodor Stolojan va participa, la Universitatea Bacău, la lansarea volumului “Fonduri europene pentru România în perioada 2007 – 2013”, semnată de profesorul Dumitru Oprea, rectorul Universităţii “Al. I Cuza” din IaÅŸi. La ora 12,00, preÅŸedintele PLD va discuta cu oamenii de afaceri din OneÅŸti, iar la ora 15,00, în cadrul unei întâlniri ce se va desfăşura la Casa de Cultură “Vasile Alecsandri” din Bacău, vor fi prezentaÅ£i candidaÅ£ii PLD la alegerile europarlamentare.

Preşedintele PLD va susţine o conferinţă de presă, la orele 16,30, la sediul PLD Bacău. La orele 18,00, Theodor Stolojan se va întâlni cu oamenii de afaceri din judeţul Bacău, în cadrul unei acţiuni organizate în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Bacău. Tema discuţiei se va axa pe problemele post-aderare resimţite de societăţile comerciale din domenii reprezentative pentru economia judeţului Bacău: industria lemnului, confecţii, agricultură şi construcţii.

Comentarii

  1. PARTIDUL VERDE a zis:

    Domnul Stolojan nu a vizitat si platforma JAFONESTI?

  2. Atodiresei Ion a zis:

    cel mai tare partid sincer numai hoti in frunte cu stolo…si cu boureanu … sa lase tara in pace si sa se plimbe pe biciclete in cautare de voturi.mi-ar fi rusine ….mint in fata oamenii…

  3. ….TATAIA STOLOJAN BOLNAVICIOSU’ SA-L IA GAIA DE EXCROC CU TOT CU REPREZENTANTII LUI DE LA BACAU. BINE AR FI SA STEA PE CUR ACASA „FOSILIZATUL”

Adauga un comentariu

*