Boxer bacauan, prins la furat in SUA

Site-ul oficial al Asociatiei Internationale de Box Amator (AIBA) anunta excluderea pe viata a trei pugilisti romani care au fost surprinsi furind dintr-un magazin in Chicago, acolo unde se aflau pentru participarea la Campionatele Mondiale.

Cei trei au fost nominalizati de site-ul AIBA: Marius Bogdan Dinu, Ronald Gavril (Bacau) si Gabriel Julian Stan.

Conform AIBA, pugilistii implicati in episod si team managerul echipei romane au fost deja trimisi acasa. De altfel, cei trei sportivi fusesera deja eliminati din turneu.

Presedintele Federatiei romane de box, Rudel Obreja a transmis public scuze pentru episod, mai noteaza site-ul AIBA. Obreja anunta masuri drastice la intoarcerea in tara.

Comitetul olimpic roman a anuntat suspendarea finantarii activitatilor din boxul amator, iar Agentia Nationala pentru Sport a adresat un avertisment public federatiei de box.

HotNews.ro

Comentarii

  1. Romanule tot roman… din pacate!

  2. Ca sa ajungi in SUA nu e asa de usor… pentru niste idioti ca astia a fost sansa vietii lor dar ma bucur ca au fost expilzati si trimisi acasa…… o decizie mai buna nici ca se putea dar din pacate a fost o palma dura primita de Romania si de sport …..

Adauga un comentariu

*