Transport de ajutoare de la LEVEN VOOR LEVEN

Fundaţia olandeză „Leven voor leven” a revenit zilele acestea în municipiul Bacău cu încă un transport de ajutoare destinate spitalelor şi categoriilor de persoane defavorizate sau aflate în dificultate.

Luni, 29 octombrie, reprezentaţi ai fundaţiei şi ai Primăriei Municipiului Bacău au fost prezenţi la Spitalul TBC şi Spitalul de Pediatrie Bacău unde a ajuns o parte din aceste materiale, constând în 145 de noptiere, 16 minifrigidere, 4 paturi cu saltele, 4 brancarde mobile pentru bolnavii imobilizaţi, saltele, consumabile medicale, şerveţele dezinfectante etc.

Acesta este al treilea transport de ajutoare pe care fundaţia olandeză îl aduce în Bacău. Reprezentanţii „Leven voor leven” s-au arătat mulţumiţi de colaborarea cu executivul Primăriei şi de felul în care municipalitatea băcăuană s-a implicat în distribuirea produselor din transporturile precedente (aparatură medicală, paturi, pături, consumabile medicale, alimente, haine, papetărie şi jucării).

Executivul Primăriei Bacău apreciază implicarea organizaţiilor neguvernamentale în soluţionarea problemelor cu caracter social din municipiu, şi urmăreşte să pună la dispoziţie tuturor celor care doresc să ajute, un cadru organizatoric adecvat.

Adauga un comentariu

*