Un hot bacauan a „rupt” gura targului in Bucuresti

Inspirat probabil din filmele cu Tom Cruise şi Sean Connery, un hoţ din Bacău a vrut să rupă gura târgului şi, într-o bună măsură, a şi reuşit.

hotz-bijuterii200.jpgOmul s-a strecurat într-un centru comercial din Bucureşti, unde a mers printre standuri numai în patru labe, ca să nu fie filmat. Pentru ca aventura lui să devină legendă, el şi-a aruncat captura pe fundul unui lac.

Suspectul, un bărbat de 36 de ani din judeţul Bacău, a intrat într-un complex comercial din Berceni şi s-a ascuns până când s-a închis magazinul. Apoi a început să cotrobăie.

Mai pe burtă, mai în patru labe, individul a deschis uşa unui stand şi a reuşit să umple un sac numai cu obiecte de valoare. Omul s-a târât pe podea ca să fie sigur că nu-l observă paznicii, care ar fi putut da alarma.

Încet, încet, hoţul a furat bijuterii, ceasuri, telefoane, mobile şi laptopuri în valoare de 150.000 de lei.

Suspectul a reuşit să iasă din magazin şi să fugă din Bucureşti. Pentru că a simţit că poliţia este pe urmele lui, a încercat să scape de lucururile furate, aşa că a aruncat telefoanele mobile într-un lac de acumulare. La fel a procedat şi cu bijuteriile, pe care le-a pus grijuliu într-o pungă de plastic. Poliţiştii secţiei 15 din Capitală au aflat însă unde şi-a ascuns comoara probabil de la partenerii săi de afaceri.

Pentru ca povestea să fie halucinantă până la capăt, câţiva scafandri au recuperat aurul din lac. Bărbatul este cercetat acum, împreună cu alţi cinci suspecţi, pentru furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Poliţiştii încercă să găsească toate bunurile furate. Greu de crezut însă că telefoanele de pe fundul lacului mai valorează ceva.

Sursa: ProTV

Adauga un comentariu

*