Premierul francez şi ministrul mediului, făcuţi de ruşine de proprii copii

Miniştrii din cadrul guvernului francez sunt făcuţi de ruşine tocmai de proprii copii, ale căror intrări pe popularul site Facebook au fost depistate şi făcute publice, relatează Telegraph.co.uk.

Fiul premierului François Fillon, Antoine, în vârstă de 22 de ani, este membru al mai multor grupuri de chat bizare, printre care ÅŸi cel denumit ‘Åži eu sunt mândru de rahatul meu’, care are 93 de membri ÅŸi în care sunt discutate ‘cele 16 tipuri diferite de excremente’.

Antoine Fillon mai este membru al cercului ‘Prietenie fără picioare’, care are 650 de membri, adepÅ£i ai orgiilor cu alcool.

Revista financiară Capital a publicat în ultima sa ediţie o fotografie în care fiul premierului francez apare strângând în braţe două tinere, arătând destul de cherchelit.

Nicolas Barnier (22 de ani), fiul ministrului mediului Michel Barnier, figurează ÅŸi el pe lista membrilor Facebook. El a postat o fotografie în care apare îmbrăcat cu un ÅŸorÅ£ pe care este imprimat un desen erotic. ÃŽntr-o alta, este prezentat Å£inând o puÅŸcă de vânătoare, cu mesajul: ‘Sunt stângaci ÅŸi Å£intesc foarte bine’.ROMPRES

Adauga un comentariu

*