Poliţist beat la volan şi cu maşina arsă

O maşină a poliţiei din judeţul Iaşi a ars în întregime în urma unui scurt circuit, iar poliţistul s-a ales cu dosar penal deoarece era sub influenţa alcoolului, transmite corespondentul AMOS News.

În cursul serii de duminică, prin intermediul numărului unic de urgenţe 112 a fost chemat un echipaj al poliţiei într-o localitate din comuna Movileni, judeţul Iaşi, pentru a interveni în cadrul unei familii care se certa.

La întoarcere, a început să ia foc sub capota maÅŸinii, însă deÅŸi poliÅ£istul a tras pe dreapta, nu a reuÅŸit să stingă incediul, aÅŸa că maÅŸina a ars în totalitate.Pompierii care s-au deplasat la faÅ£a locului, au stabilit ca posibilă cauză un scurtcircuit la instalaÅ£ia electrică. „ÃŽn urma testării cu aparatul „DRAGER” s-a constatat că agentul de poliÅ£ie Chirilă Sorin avea o îmbibaÅ£ie alcoolică în aerul expirat de 1,12 mg/l.

A fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracÅ£iunii prevăzute ÅŸi pedepsite de art. 87 al. 1 din Legea 49/2006″ a declarat Virginia Pralea, purtător de cuvânt al Inspectoratului JudeÅ£ean de PoliÅ£ie IaÅŸi.

Adauga un comentariu

*