Furau Å£iÅ£ei cu… cisterna!

O patrulă de jandarmi din cadrul subunităţii de supraveghere şi intervenţie la conductele de transport produse petroliere Urziceni a surprins, în data de 30.09.2007, trei persoane în timp ce sustrăgeau ţiţei dintr-un rezervor aflat în Parcul de rezervoare 904 Urziceni pe care îl încărcau într-o autoutilitară Iveco.

În momentul intervenţiei jandarmilor, cei trei foloseau pentru încărcarea ţiţeiului un furtun de aproximativ 10 metri lungime, care era conectat cu un dispozitiv artizanal la conducta de transport produse petroliere Urziceni – Ploieşti.

În urma cercetărilor s-a stabilit şi identitatea celor trei persoane.Acestea sunt: M. Ion de 47 ani, din comuna Sărăţeni, judeţul Ialomiţa, D. Traian Cristian de 33 ani din comuna Târgşorul Vechi, judeţ Prahova şi C. Ştefan Iordache de 27 ani din comuna Bărcăneşti, judeţ. Prahova.

Este de menţionat faptul că ultimii doi se înţeleseseră cu M. Ion, care este angajat al S.C. Conpet S.A., ca lucrător în cadrul Parcului de Rezervoare 904 Urziceni şi asupra preţului de achiziţie al produsului, respectiv 1300 lei, pentru cantitatea de 1000 litri, pe care o sustrăseseră.

Cantitatea de ţiţei sustrasă a fost recuperată în totalitate şi predată societăţii păgubite.Jandarmii le-au întocmit celor trei persoane, actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, care au fost predate în vederea continuării cercetărilor lucrătorilor Poliţiei municipiului Urziceni.

Adauga un comentariu

*