ConstanÅ£a: Motociclist care’zbura’ cu 230 km. pe oră, depistat de radarul poliÅ£iei

După încheierea sezonului estival, când traficul rutier a fost foarte aglomerat, poliţiştii constănţeni se confruntă cu depistarea numeroşilor motociclişti vitezomani, transmite corespondentul ROMPRES.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, inspector Ciprian Sobaru, a declarat, marţi, pentru ROMPRES, că aparatele radar surprind fel şi fel de imagini ce scot în evidenţă inconştienţa anumitor motociclişti.

Un astfel de caz este cel al unui tânăr care circula cu 200 de kilometri pe oră, cu mâinile desprinse de ghidonul motocicletei, motivând că dorea să aibă senzaţia că zboară.
Pentru motociclistul Cristian Munteanu, de 25 de ani, depistat de poliÅ£iÅŸti la sfârÅŸitul săptămânii trecute circulând cu 230 de kilometri pe oră, între localităţile Tuzla ÅŸi CostineÅŸti, viteza mare reprezintă un mod de relaxare, după cum a spus el însuÅŸi. El a fost amendat cu 351 de lei ÅŸi a rămas fără permis de conducere timp de 90 de zile. ÃŽn aceeaÅŸi zi, tot pe aceeaÅŸi rută, ‘zbura’ pe ÅŸosea cu 250 de kilometri pe oră ÅŸi Iliaz Birant, de 36 de ani, aflat la volanul unui autoturism tip sport, marca Mercedes.

Vitezomanului i-a fost suspendat permisul ÅŸi a fost amendat cu 520 de lei.

Potrivit reprezentantului SPR, în ultimele patru luni, şapte motociclişti au murit în accidente petrecute în judeţul Constanţa.

Pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere, zilnic, pe şoselele dobrogene sunt şase echipaje mobile de poliţişti, cu radare. Acestea se află pe DN 39 Constanţa-Mangalia, DN 22 C Constanţa-Cernavodă şi DN 2 A Constanţa-Hârşova. ROMPRES

Comentarii

  1. si politia asta lasa d dorit…e treaba baiatului ce fecea si cu ce viteza mergea(riscul lui
    )

Adauga un comentariu

*