Maşini ale armatei implicate în accident rutier

Două cadre militare de la o unitate din Botoşani au ajuns în stare gravă la UPU Sfântul Ioan din Iaşi după ce au fost implicaţi într-un accident rutier, transmite corespondentul AMOS News.

Accidentul s-a petrecut la prânz în localitatea ieşeană Hârlău. Ei se deplasau la o aplicaţie în Braşov.

Subinspectorul Lucian Solomon, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, a declarat că în accidentul petrecut pe o stradă din oraşul Hârlău au fost implicate un autocamion care remorca un obuzier şi un autoatelier, ambele autovehicule aparţinând Batalionului de artilerie din Botoşani.

La un moment dat şoferul autoatilierului nu a păstrat distanţa regulamentară corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu autocamionul care se afla în faţă. Accidentul s-a soldat cu rănirea plutonierului major Florin Turculeţ de35 de ani şi maistrului militar Ionel Prelipceanu de 31 de ani.

„De gravitate extremă este pacientul de 35 de ani politraumatizat, în ÅŸoc traumatic ÅŸi hemoragic. Când statusul clinic o va permite pacientul va fi dus în sala de operaÅ£ie în vederea unei intervenÅ£ii chirurgicale complexe care să amelioreaze prognosticul funcÅ£ional.Celălalt pacient de 31 ani cu fracturi la nivelul feÅ£ei ÅŸi plagi la nivelul antebratelor a fost deja rezolvat de plasticieni în sala de operaÅ£ii UPU ÅŸi este sub tratament ÅŸi monitorizare în UPU” a declarat dr. Tudor Ciuhodaru, medic coordonator UPU „Sf. Ioan” IaÅŸi.
Ancheta în acest caz va fi făcută de Parchetul Militar.

Adauga un comentariu

*