Fotbal: Steaua l-a luat ÅŸi pe Romeo Surdu

Vicecampioana României la fotbal, Steaua Bucureşti, şi-a prezentat joi, oficial, ultima achiziţie, atacantul Romeo Surdu adus de la una din principalele contracandidate, CFR Cluj.

Prezentat oficial chiar la Palatul patronului Gigi Becali, Surdu a ajuns în Ghencea la dorinţa expresă a antrenorului Gică Hagi, care dorea un jucător ofensiv de piciorul stâng, şi după ce a a refuzat să-şi prelungească contractul cu CFR Cluj.

Surdu va purta numărul 84 pe tricou la Steaua şi s-a declarat încântat de faptul că poate face parte din colecţia de perle creată de Gigi Becali şi Gică Hagi la Steaua.

Cu ocazia prezentării oficiale a lui Surdu, patronul Gigi Becali nu a ezitat să îi atace pe cei care s-au declarat de partea lui Gică Hagi în scandalul dintre cei doi şi a afirmat că dacă va dori să se implice în evoluţia şi stabilirea echipei, o va face chiar şi fără să aibe licenţa de antrenor.

Totuşi, Gigi Becali a ţinut să precizeze şi faptul că situaţia de la Steaua s-a domolit şi că speră ca la echipă să fie linişte cel puţin până după returul cu Bate Borisov.

Romeo Surdu este a 14-a achiÅ£ie a Stelei din această vară, după Rufay, Vâtcă, Golanski, Rada, Bicfalvi, Emeghara, PleÅŸan, Neaga, Bădoi, Dorel Zaharia, Alexandru Iacob, Guriţă ÅŸi Ducu Ninu, o echipă ideală din achiziÅ£ii putând arăta astfel: Rufay – Golanski, Ducu Ninu, Rada, Emeghara – Bădoi, Bicfalvi, PleÅŸan, Surdu – Neaga, Zaharia.

Amos News

Adauga un comentariu

*