Pentru că nu o ascultă, vrea să-şi dea fiica spre adopţie

O femeie din Uricani a dat anunţ în presa locală că vrea să-şi dea fata în vârstă de 14 ani spre adopţie din cauza greutăţilor, transmite corespondentul AMOS News.

Elena Iacob este văduvă, are trei copii, dintre care unul cu sindromul Dawn, îngrijind şi pe o mătuşă trecută de 70 de ani, oarbă şi paralizată.

Banii care intră în casă lunar trec cu puţin suma de şase milioane de lei vechi, dar femeia spune că se decurcă cum poate şi copiilor nu le lipseşte nimic.

Vrea să dea fata de 14 ani în grija altora pentru că nu o ascultă, spune ea.”Am greutăţi ÅŸi fata nu mă ascultă! De asta vreau să o ia cineva, că eu nu mă mai pot înÅ£elege cu ea, nu ascultă ÅŸi face numai ce vrea”.

A fost şi la primărie, la compartimentul de Asistenţă Socială, însă funcţionara de acolo o cataloghează ca fiind nebună pentru că vrea să-şi dea copilul.

„De la primărie, asistenta socială mi-a spus că nu o pot da la nimeni, că poate pleca numai când va împlini 18 ani. ÃŽn rest, eu trebuie să am grijă de ea. Åži nu ne putem înÅ£elege. Nu ÅŸtiu dacă bea sau se droghează, dar nu mai este normală. Åži nu aÅŸ vrea ca la 14 ani să vină la mine cu burta la gură. Nu destul am eu necazuri? ÃŽi am pe cei doi bolnavi, credeÅ£i că am chef să cresc ÅŸi copiii altora?”, a decalarat, pentru AMOS News, Elena Iacob.

Cât despre ce vrea fata, pe mamă nu o interesează, vrea doar să scape de o grijă în plus.

Adauga un comentariu

*